Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #123462 üzenetére

    és drachoHUN:
    Nos, elsőre azon gondolkodtam megint van valami turpisság és természetesen mi leszünk a balf@szok és a Juve csak jól járhat, aztán sajnáltam, aztán most úgy vagyok vele hogy nem tudom hova tenni, mert Spinazzola sem rossz, ráadásul pont ugyanolyan sokat volt sérült mint a kis Pelle.
    Miért nem tartottuk meg Luca Pllegrinit? Ugyanaz a poszt, fiatalabb, és római születés és nevelés.
    Azt írjátok sajnáljátok Spinazzolát, ő is saját nevelés, tehetséges stb.
    Miért nem maradt mindenki a helyén? Miért jobb nekünk most Spinazzola? Max annyi, hogy talán ő már "kész van" mint játékos és karakter, és a fizikális dolgokon felül mentálisan is erősebb lehet.
    De akkor a Juventusnak ez miért jó? Ti mindig jól jártok, jól kell járnotok. Ilyen potenciált láttok Pellegriniben a jövőre nézve? De Ligt hogy jön ide, hogy Raiola olyan feltételt szabjon hogy igazolják le Luca Pellegrinit csak mert ő az ügynöke?

    szerk. Most olvasom Luca Pelle 22M€-ért megy Spinazzola 29-ért jön, de a fennmaradó 7 milliót a következő 3 évben kell kifizetnünk. Kicsit olyan kreatív könyvelés szaga van, nem? Hogy legyen jó a mérleg...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák