- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az olyan lapokban amelyikben működik, szerintem azért fagy ki nagyon magas FSB-n a bekapcsolt c'n q miatt a gép, mert a c'n q az órajel mellet a feszültséget is visszaveszi vagyis csak szeretné, mert hiába a kisebb szorzó, a nagyon magas FSB-nek kevés az a fesz amit a c'n q beállítana. De ez csak feltételezés, majd az okosok kijavítanak, ha esetleg tévedtem!
-
aphra2
senior tag
Lehet hogy összefügg a chip-hütés cserével (túlmelegszik) nézd meg a biosban hogy a hömérséklet kikapcsolás mennyire van állitva (vagy kapcsold ki) de legjobb volna ha 1 ventivel is hütenéd a chip-et, a 250 fsb miatt biztos nem kéne kikapcsolni.
Lehet gyenge táp is ,de ha eddig nem csinálta akkor a hütö csere a gond.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
VaniliásRönk
nagyúr
Akkor passz, ennek a tápnak egyetlen nyűgjéről tudok, hogy standby-ban némelyik sípol. Tedd fel itt a kérédésed hátha. Fejlesztés után kezdte el vagy csak úgy?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az előfordulhat, az nForce 4 Ultra mocskosul melegszik, az NBF47 meg nem túl sok, én HR-05-öt tettem rá. (egy AMD gyári hűtő ventijével 7V-on megtámogatva, így is kb. 40°C lehet a chip)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
A működési elv az, hogy a borda tövének a hőmérséklete közelíti meg a legjobban a chipsetét, tehát a chipset felületét már nem tapogatnád meg.
A passzív nF4-es lapoknál a pici bordából egy bazinagy heatpipe lóg ki, ami egy nagyobb, szellősebb helyen lévő bordába vezeti a hőt.
Szerezz egy rendes hűtőt vagy aplikáld vissza a gyárit.daa-raa: De azon nem is húz 10%-ot se.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a hátránya a HP nélküli megoldásnak: a hőeloszlás meglehetősen egyenlőtlen. Ellentétben a HP-s megoldással.
VaniliásRönk: Akkor esetleg nézz meg egy GB K8NF-9-et, azon van egy hoki kis borda (ami akár 70-80°C-ig is felmelegszik alapon) amiből semmiféle HP nem lóg ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest