Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manya777

    tag

    Most már hajlok a valamelyik Kingston HyperX Cloud megvásárlására. De még ez sem egyszerű annyira, mert mikor rászántam magam hogy veszek egy Cloud Stingert (amit itt is ajánlottatok) akkor láttam olyan youtube videót/tesztet ami igazából arról szólt hogy tulajdonképen mennyire jó kis fejhallgató ez a Stinger, nade azért a sima Cloud vagy Cloud 2 sokkal másabb, minőségibb, jobb... És most nagy a dilemma melyik legyen . Egyáltalán ha csak kifejezetten játékra kell, (film meg zene hallgatás nem annyira lényeges) szükségem lehet e egy cloud I vagy II re mondjuk 10 ezer ft os feláron egy Cloud Stingerhez képest? Jobbak e annyival játékra, mint amennyivel drágábbak most? Főleg ha a virtuális 7.1 része nem érdekel a dolognak, csak a sztereo..

    Továbbá a kényelem, hangszigetelés kifelé és befelé mellett nagyon fontos nálam a mikrofon zajszűrő képessége. Konkrétan külső hangok az enyémen kívül ne hallatszanak bele a játékba ha nem feltétlenül muszáj :)

    Közben hogy még bonyolultabb legyen képbe jött ez a cucc is... https://mikrofonos-fejhallgato.arukereso.hu/qpad/gslqpqh90-p145755271/ ... Qpad QH-90. Ránézésre eléggé hajaz a Hyperx cloudra, még a levehető mikrofonja is ilyen, sőt még árban is hasonló. Szerintetek jó cucc a Cloudhoz viszonyítva?

    [ Szerkesztve ]

    i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.

Új hozzászólás Aktív témák