- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
muris
tag
Ennyi az annyi...
http://www.youtube.com/codwwar
-
KiriK
tag
Ha jól látom még nincs HIS kari a 38xx listában.
Konfig az aláírásomban, kari órajelei a képen, de hogy biztos legyen: 880/1100 Vmod megvolt. Még a BIOS bütykölés jön majd, hamarosan.
EredményemP5K, C2D E6750@3200MHz, GEIL Value 4x2GB, HIS HD3850 IceQ 512MB, 3*WD500GB, WD640GB, WD1.5TB, Genius SW-5.1 5000, Dell2007WFP, SONY40W5500
-
viktor82
őstag
Új kari,új eredmény!MSI8800gts 512mb oc
[link]
Kösz”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
barnam_
nagyúr
válasz Rover623 #6856 üzenetére
Tovább kell húznom, mert már nem sokáig leszek első
-
kroky3
tag
válasz barnam_ #6853 üzenetére
Grat!
Látom szépen haladsz a vmoddal és az eredményekkel!(#6861) KrenAtesz:Ez nem név kérdése.(szerintem)Ha képes vagy egy külön oprendszert fenntartani a benchmarkoknak,vmodot meggcsinálni,akkor talán még annyi tiszteletet és fáradságot vehetnél,(Rover 623,és a fórumtársaiddal szemben) hogy egy-kétt kattintást és ablakelrendezést megtegyél, hogy minden látható legyen. Ez nem csak a ponthajkurászásról szól,hanem rengeteg hasznos információval is szolgál,egy adott rendszer optimális beállításával működésével kapcsolatban.Ami másoknak segítségül szolgál.
Nem piszkálni akarlak csak nekem ez a véleményem. -
Core 2 Duo
tag
Légyszi Rover tedd be az új eredményem. Az egérkét nem lehet megfogni, nem tudom mit csinált?[link]
-
hossszú
őstag
válasz Core 2 Duo #6865 üzenetére
Meg 41 pontocskat kaparj valahonnan ossze es ismet az elen leszel
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
DiamondBack
senior tag
-
barnam_
nagyúr
Sapphire 2600XT 256MB PCI-e + VF700-AlCu
1019/1062 Mhz @ 1.63V/2.22V
Catalyst 8.1
XP SP2 -
KrAt
veterán
Látom ekkora problémát okozott az a 2 program.. Nem, nem azért mert leszarom, hanem azért, mert elfelejtettem Mindegy, aki elhiszi, az úgyis tudja, a többieknek meg majd előállok egy kissé szénnéhúzottabb eredménnyel, amin minden rajta lesz
Aggregátor: neked meg külön köszi a versenyt Szép eredményt hoztál, nagyon tud a vga-d (de tényleg, nem azért )
[ Szerkesztve ]
-
taxi
aktív tag
Lesz ez még talán jobb is,ha új wint rakok14452
Hakuna matata
-
-Solt-
veterán
Urak! Hogy lehet beállítani, hogy ne a neten mutassa az eredményem, hanem a régi megszokott kis ablakban!?
www.smart-bus.hu
-
Laraxior
titán
válasz Core 2 Duo #6865 üzenetére
Kíváncsi lennék mivel hűtötted a procit....
esetleg egy core temp nem lenne? Ez a fesz procira kicsit hihetetlen. BIOSból mennyi feszt adtál neki?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Superman #6876 üzenetére
így már érthető....lehet fel kellene tenni az 1.43 CPU-Z-t.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kingadam
csendes tag
Nem tudja vlaki megmondani miért nem választható 1280-as felbontás? Alapból 1152x864-re rakja a következő pedig 1440x900.
DESKTOP: Gigabyte GA-H87M-HD3 | INTEL Core i5-4570 | Corsair Vengance 2*4GB | Corsair CX-600 | 2* WD Green 2 TB 2* WD Green 1,5TB 1*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595 HTPC: Streacom fc5 | Gigabyte B85N | INTEL Core i3-4330 | Kingston 2*4GB | OCZ Agility 3 60GB | HDPLEX HiFi 250W | Arcam irDAC
-
vbbb
addikt
Ahoy!
Ismét kártyacsere, ezúttal egy HD2900Pro 512Mb 256bit személyében.
Még nincs húzva, viszont a CPU és RAM igen. Amint megjön a accelero s1 már cibálom is! Jól bírja még az öreg X2-es (4400@5200 2Mb cache)
(Ja a win már 3x van frissítve és nem újrarakva...meréééész)
[ Szerkesztve ]
-
taxi
aktív tag
Q6600(3300MHz)/8800GT=14536
Hakuna matata
-
manutdzoli
senior tag
Vista alatt 13967 pontot ér el a gépem,xp alatt 14694.Hmmmm,hogy is van ez?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
athomi
veterán
Asus 7300GT Silent 256Mb DDR2
3DMark06:1865 pont [link]4200+ X2 2200Mhz
2x1Gb DDR2 800Mhz[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Kiváncsi vagyok mit teljesít tuningban, de azt majd holnap, mert rá kell tennem egy 8cm-es ventit.
A memó vége 490Mhz-nél van. Ez egész jónak mondható az átlag DDR2-esekhez képest.
A GPU végét még nem tudom, de 600Mhz-en nem volt vele semmi gond, így reményekkel vághatok holnap bele a tuninga. -
taxi
aktív tag
válasz manutdzoli #6883 üzenetére
Azt én sem tudom.-1.1.0-hoz kellene serial.Esetleg valaki?
Hakuna matata
-
Drang
tag
válasz suttogotibi #6788 üzenetére
milyen hutes van a karin???
-
bandi20
aktív tag
Szisztok
Kellene egy kis infó
Nem tud valaki abban segíteni , hogy a 3dmark06 ot hogy lehet vista alatt futtatni
Valami OpenAl32.dll baja van már szedtem le a netről is egyet de semmi változás, a program leállt és a windows keresi a megoldást.
Help mert szeretnék Én is eredményeketbandi
-
Fényhozó
tag
Hogy miért nem lehet azt a nyomorult szabálykönyvet elolvasni, fel nem foghatom!
Gaming csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCQvXKx_PcvGCAcYzrdxzzcw?view_as=subscriber
-
Rover623
félisten
Mi a faxnak neked serial...mit akarsz állítgatni abban a nyomorult 3DMark-ban...
Nem fogjátok fel, hogy magatokat csapjátok be azzal ha buheráljátok a tesztet?
Mintha én otthon gyakorolnám a magasugrást...megugrom a 180 centit, aztán hogy kicsit jobb legyen, lejjebb ásom a két mérőlécet 20 centivel...máris 200 centi az eredményem...én vagyok az ász...primus inter pares
-
kingadam
csendes tag
Sikerült nehezen 1280x1024-ben lefuttatni az eredény
Configom:
-Asus P5k
-Intel Core Duo E6750
-2x1gb Geil Ultra Kit 800mhz
-Msi Nx8800GT T2D512E-OC
(Minden beállítás alapon.)[ Szerkesztve ]
DESKTOP: Gigabyte GA-H87M-HD3 | INTEL Core i5-4570 | Corsair Vengance 2*4GB | Corsair CX-600 | 2* WD Green 2 TB 2* WD Green 1,5TB 1*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595 HTPC: Streacom fc5 | Gigabyte B85N | INTEL Core i3-4330 | Kingston 2*4GB | OCZ Agility 3 60GB | HDPLEX HiFi 250W | Arcam irDAC
-
taxi
aktív tag
válasz Rover623 #6897 üzenetére
Teljesen félreértettél.1.0.2-t frissítettem 1.1.0-ra,és azóta nem működik a "submit your results" (incorrect pasword)-Nem akarlak,nem is tudnálak becsapni,de azt a 180 centis ugrást azért megnézném
-Azt nem tudod hogy miért ír hülyeséget system cpu frekinél?[ Szerkesztve ]
Hakuna matata
-
Rover623
félisten
"Installd un" a mostanit, ha kérdez a registry-re, akkor engedd neki a törlést.
Aztán telepítsd az 1.1.0-t, patch és kész.
De lehet probléma az új ORB is...elkallódhatott a jelszavad, vagy vmiért kitiltottak...P.S.:
Na jó, 180 cm nem volt, de a 167 egyszer igen...ami azért egy 172cm magas, nem kifejezetten atlétikus kockától nem rossz...szerintem...primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Kupon kunyeráló
- Napelem
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.