- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hááát, ez több helyen isl e vagyon írva: 3 hsz-al feljebb (mármint, amire válaszoltál), konfig leírásomban...
egyébként leadtek, de ne tévesszen meg, hogy alapórajelen hoz ennyit, mert 2 van beőle sli-ban....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Devildriver
csendes tag
Konfig:
Asus M2N-E SLI
Athlon64 X2 BE-2400 (2,3Ghz)
2x1GB Corsair 800Mhz
Sapphire Radeon HD 2600Pro 256MB GDDR3 OC3DMark06 eredmények:
SM2.0: 1037
HDR/SM3.0 1583
CPU: 1532Egyik hardver sincsen tuningolva a konfig teljesen új. Csak arra lennék kíváncsi hogy mennyit lehetne kipréselni még belőle a gyári hűtésekkel?!
-
KrAt
veterán
válasz Devildriver #7555 üzenetére
Háát az a CPU Score nagyon kevés... Többi átlagolva elmegy
ill most nézem, ennyit megy csak a proci? Máshol is ennyi score-t dobott
[ Szerkesztve ]
-
booz
senior tag
sziasztok Rover lécci tegyél fejjebb uj eredmény
[link][ Szerkesztve ]
-
serito
senior tag
Hali!
Hol találom azt a listát amin mindenki az "égre" tör??
Én is szeretnék benevezni.THX
-
B-L-A-C-K
titán
-
deicide
veterán
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Én is futattam egy két tesztet, és ha van rá mód és lehetőség szeretnék én is a listára kerülni. Teljesen átlagos eredményem született, de csak azért hogy én is ott legyek..! 3DMar06Proci: 3600Mhz
Gpu: 730
Shader: 1800
Mem: 1100mhz
Omega: 2.169.2113 560 pötty
-
Laraxior
titán
válasz deicide #7564 üzenetére
maghőmérsékletek?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Devildriver
csendes tag
Konfig:
Asus M2N-E SLI
Athlon64 X2 BE-2400 (2,3Ghz)
2x1GB Corsair 800Mhz
Sapphire Radeon HD 2600Pro 256MB GDDR3 OC3DMark06 eredmények:
SM2.0: 1037
HDR/SM3.0 1583
CPU: 1532Azt hiszem ezt sikerült kicsit feljebbtornásznom
http://images.netbag.hu/20080319/13591631063.jpeg
Lassan de biztosan
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz deicide #7571 üzenetére
Gondolom load érték. Kellemes.Ennyire jóféle lehet a hűtés.Tekintve gondolom nincsen sok venti a házban,mivel vízzel mennek a cuccok.Ha esetleg vizeznéd,egy véleményt meghallgatnék,mennyire is melegíti a rendszert,ill. az akkori hőfokok.
Alapon mennyi a GPU? 45 körül?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
Milyen hardver hibára utalhat az, ha mindig ugyanott fagy ki a 06?
-
Laraxior
titán
firefly Forestnél?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SlaveDealer
tag
Sziasztok!!
http://kepfeltoltes.hu/thumb/080319/3dmark06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
Sztetek nem kevés az eredmény ehhez a konfighoz?
AsusP5E
C2D E8400
MSI 3870X2 OC
Geil Ultra 2*1GB 1066mhzSemmi húúzás minden alapon!
Vista 64bit
Catalyst 8.2 -
SlaveDealer
tag
válasz SlaveDealer #7580 üzenetére
bocsi kicsit elkurtam
-
SlaveDealer
tag
válasz SlaveDealer #7581 üzenetére
-
kutjaaa
tag
Sziasztok!
Kicsit probalgattam: 6050 pont
A hozzaertoktol kerdezem hogy a kb 600 pontos novekedes adodhat-e abbol hogy ugyan most kisebb a proci orajele mint az elozo tesztemnel, de a memoria 800-on megy? (nem kellett annyira visszaosztanom ebben a jo kepessegu lapban ) mert a tobbi erteknel nem latok szamottevo valtozast.
Tisztelettel: kutjaaa
T450, XIAOMI Note 8T,
-
serito
senior tag
Csináltam egy "alaptesztet" csak a CPU van kicsit meghúzva 6000+@6400+-ra.
Így kaptam a következőt: [10436]
Majd csinálok egyet teljesen alapon is.
Mindjárt jön a többi is! -
serito
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
hi Rover!
flash-eltem a vga biost. kéne egy kis javítás, valszeg szerintem tényleg ez a vége...3dmark06: 18.038
sli
leadtek 8800gt
679/1674/1944
cpu e8400@3960 mhz
ram 1056 mhzthx!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
serito
senior tag
Azt hiszem, hogy az én @6400+ -osom és 2900XT-m nem tudja felvenni a versenyt
a C2D-kkal és az újabb kártyákkal, ezért nwm látom értelmét a további teszteléseknek.
CPU: 3300Mhz fölé nem nagyon tudom vinni, de itt már egyáltalán nem stabil
VGA: 743@850 és 828@920 fölé szintén nem sikerültAzt hiszem [ennyi] amit ki tudtam hoszni ebből a konfigból.
-
Pubszon
veterán
Lehet már lett említve de azért én megemlítem hogy, én azt vettem észre hogy az SM2.0-ás teszt nagyon CPU igényes.
Nálad is ez a helyzet Pulsar hogy, az a 2638Mhz nagyon kevés SM2.0-ál, mert ennél a tesztnél nem számít a 4 mag. Nekem SM2.0 6135 Pont jött össze, mert 3400Mhz-en ment a Quad, pedig csak egy húzott 8800GT, de viszont az SM3.0 csak 5814 Pont.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
SlaveDealer
tag
Nah egy kicsit tunyingoltam!
[ Szerkesztve ]
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
Létezik 3dmark06 magyar toplista valahol?
Linket kérnék, ha van. -
pappen
tag
-
Laraxior
titán
Hmm..ez már csini érték,nem tudom miért bohóckodsz a Quaddal.... 3GHz nevetséges.
Sózz oda neki öregem,nem egy B3as az. Ráadásul víz van rajta,nyisd rá az ablakot,hagy hűljön a víz vagy 15 fokosra,aztán adj neki. A HDR az nagyon szép 7xxx"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rover623
félisten
válasz SlaveDealer #7580 üzenetére
Sztetek nem kevés az eredmény ehhez a konfighoz?
De...nagyon...így csak második vagy az összesített PH!-s toplistán...primus inter pares
-
Methos07
tag
C2D E4500@2750
Galaxy 9600GT, gyári órajelein, ami tudomásom szerint már emelt:
Default 3Dmark06: 10710 pontocska
Kép -
Ati007
őstag
Rover én ezt a hibaüzit kapom ha a 06os toplistát szeretném megnézni : The requested URL /listak/PH_TOP10.htm was not found on this server. mozillát használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest