- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
válasz TazLeacher #3904 üzenetére
Gyakorlatilag megoldódni látszik a problema.
Sikerült elindítani a 3DMark06-ot és 10040pontotkaptam.
Már csak egyetlen problémám maradt, hogy a catalystban nincs overdrive menü.
Melyik catalystot kellene használmon?? Most a 8.0 beta van fenn és 6+8pin tápot használok. THX! -
00roli00
aktív tag
A 7.10 bétát próbáld meg. A ccc-ben legalul van az ai orerdrive funkció.Katt a lakatra, akkor feloldja a zárat. És így lehet húzni.
-
serito
senior tag
válasz 00roli00 #3906 üzenetére
Próbáltam már azt is de nekem nincs benne az overdrive. A korábbi kártyámnál láttam ezt a funkciót és ismerem is, de ennél a kártyánál nem jelenik meg.
Azt is tudom, hogy fel kell oldani a "lakatot" és már lehet is tuningolni.
A VPU Recover-t mélg látom de alatta már nincs további lehetőség!!! Miért???
Ezek ismeretében mi lehet a gond??? konfigom a névem alatt! THX -
kacsa7
őstag
[link]
1900XT -
00roli00
aktív tag
14148 pötty!!!
Ha nem ülök elötte,el se hiszem.Smish:Akkor állhatsz neki kísérletezni
[ Szerkesztve ]
-
vazimódó
senior tag
14752
Egyelőre ennyit sikerült. Majd finomítok rajta még.
Vga órajelek: 651/2044
Driver:163.44[ Szerkesztve ]
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
-
kris75
aktív tag
Hello!
9560 pötty 750Mhz gpu és 850 Mem c2d 6400 3,2 -en 2 gb ram 1280*1024 -en
szerintem egy kicsit kevés? ati 7.9[ Szerkesztve ]
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Új eredményem.
15019"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
válasz VinoRosso #3923 üzenetére
A 3d márk csak egy dolog,de egyébként is érzem hogy sokkal zsírabb a gépem mióta a GTX van benne. Iszonyat durva ez a kari. Meg nekem főleg a nagy felbontás miatt kell a 22''es moncsihoz.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Evil2k
tag
2318 pont
Asus Top 7300GT (615/1400)
Intel P4 3GHZ (s775)
Asus P5B -
Evil2k
tag
Már húzva van a kari ugye de még menne tovább sztem ,ram sünik nélkül lehetne menni 1500ig? magot nem tudom tovább mert 650nél már fagy esetleg procit egy ddr2 800-as Kingmax mellett meddig tudom húzni alapfeszen?
Beakarom érni azt amit a dobozra írtak h other 7300GTs just 2000points but Asus 7300GT olyan überfa**a h 30% faster tehát 2600points
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
Kép
Inno GT adatokat látjátok, driver 163.71
Quad értelemszerűen 9x, tehát 3200-on. -
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #3796 üzenetére
#3796????? eredményem
-
Smish
tag
válasz 00roli00 #3913 üzenetére
Kisérleteznék én de hát senki nem birja megmondani hogyan hozta elő a shader clock csúszkát a rivatuner 2.05 ben.Én meg nem találom.
Mivel azt nem tudom állítani így jelenleg esélyem sincs.
Ja amúgy néhány lefuttatás után sikerült kicsikarnom még 1 egész pontot 06-ban
De azt most inkább nem linkelném. -
vazimódó
senior tag
163.71 driver és riva tuner 2.05. Csak xp alatt kizárólag.
A power user fülnél kell állítani a Riva Tuner/System-ben.
Majd NVAPIUsageBehavior, az értékét pedig 1-re.
Ezután itt a Power User fülön belül a Riva Tuner/NVIDIA/Overclocking és itt pedig beállítod a shader órajel szorzóját.Ha beírtad ezeket az értékeket, akkor a rivában a GPU Core órajelet változtasd meg akár, akár csak 1MHz-el, okézd le, aztán vissza az eddig is használt tuning órajelre, ok megint.
Köszönet érete laragirl-nek.
logout"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Smish
tag
válasz vazimódó #3930 üzenetére
Szia köszi a segitséget de azt hiszem nem ez lessz a probléma mert a rivatuner 2.05ben nincs ilyen lehetőség ez alatt a fül alatt.Ugy hogy szivesen várok még ötleteket mert én már átállítottam mindent 1 re még sem jelent meg.Ez a leírás a 2.04 re vonatkozik de leírják benne hogy az újabban már lessz csúszka.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Worker
aktív tag
Lesz 1 nagyon lama kerdesem:
Hol van maga a lista??? Mert itt csak a szabalyokat es egyeb dolgokat latok, de magat a hosszu-hosszu listat sehol nem talalom az elert eredmenyekrol!!!
Vmi direktlinket tudna vki adni?
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Worker
aktív tag
válasz BioNiCMaN #3934 üzenetére
Azt hittem, h van hosszabb lista is, mert tobb helyen fent van/volt tuntetve, h az altalad jelolt ideiglenes lista, itt meg azert mar megy egy jo ideje a gyujtogetes, ezert mertem feltenni egy ilyen ostoba kerdest.
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
nyesix
senior tag
3849 ?
nem vagyok fent a listán
de, ha sokáig nem kerülök fel, csinálok jobb eredményt
plíz,köszi
-
Smish
tag
válasz 00roli00 #3913 üzenetére
Na asszem elértem a gép határait.Lehet kilehetne még hozni belőle 100 pontot de nem éri meg.Igy is már leáll a teszt meg a játékok is.Max vízhűtés sgíthetne De annyiból meg már veszek egy GTX et.Szóval 13639 a végleges
[link]A proci szorzóját állísd vissza 9re és állisd be 1,5 voltra meg 400 MHz re.Akkor több pontot ad.Nézd meg az én pontszámom.
-
MZsoltee
veterán
PowerColor x1950GT GA-P35-DS3 E4400 2*1GB ddr2 Kingmax 1066Mhz
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071012/5308_3mark06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]5308[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
vazimódó
senior tag
válasz TazLeacher #3943 üzenetére
Mire oda kerülünk az enyémből se lesz dobogós eredmény.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz vazimódó #3944 üzenetére
Mindenki megnézi a listát, boldogság van, mennyire jó az eredmény, amikor meg felkerül, kullogsz a végén. Ha megnézed az én 11124 ponotom, a GTS-ek között erős közép mezőny. Ugyanakkor, ha megnézed, hogy ide milyen eredményeket dobtak fel, ez már rég nem igaz...
+ugye egyre többen használnak vistát, és mint kiderül 5-10%-al kevesebbet dob vista alatt. Legalább egy külön oszlop kellene az oprendszernek...
[ Szerkesztve ]
-
vazimódó
senior tag
válasz TazLeacher #3945 üzenetére
Bezzeg még Rover idejében.Azok voltak a szép idők. Volt olyan hogy feldobtam az eredményt és egy óra múlva már frissítette is a listát.
Visszasírom azokat az időket."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
kiki144
csendes tag
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen lett a 3dmark06 eredményem a gépemhez képest?
5940 pontot értem el 1280x1024-es felbontásban alap beállításokkal.
A gépem:
A64 X2 4400+
MSI K9N NEO-F V3
2x1gb kingmax 800mhz
innovision gf 8800gts-320
160gb samsung vinyó
colorsit 8032-c4 ház 450wSzerintetek mennyire tudnám felhúzni a gépem?(proci,ram,vga)
És kb mennyi lenne utána az eredményem?
Előre is kössz mindenkinek -
spero007
csendes tag
[ Szerkesztve ]
''A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja,hogy létezem, de még senki se látott....''
Új hozzászólás Aktív témák
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest