- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
VociK
tag
Mikor leszek kijavítva?
Vannak a laikusok számára Tesco Szuper gazdaságos PC-k és vannak a Otthon összerakom szuper jó pc-k :) A szerviz már csak a cserére jó:)
-
VociK
tag
Kedves barátom is csinált tesztett nem rég reggelt be de immár 1 órája várunk a hitelesítőre a freemailra addig is lássátok milye van neki alapon:
[link]
és a másik:
[link]
remélhetőleg vmelik nap megérkezik a válasz és személyesen is felrakhatja
Ja Inno3d 8600 GTS
[Szerkesztve]Vannak a laikusok számára Tesco Szuper gazdaságos PC-k és vannak a Otthon összerakom szuper jó pc-k :) A szerviz már csak a cserére jó:)
-
Macka
veterán
Üdv mindenkinek!
Asszem feljöttem a 35. helyről a 4. helyre a 7900GTX-ek között:
[link]
CPU: C2D 6420@3552 Mhz
VGA: 700/850 ( 93.71 driver, vmod nélkül)
RAM: 2GB Mushkin XP2-8500@1100Mhz
Mark 06:7110pöttyös. -
Joshi
titán
Az, hogy ki mikor mennyi pontot ér el nagyon sok mindentől függ. Ha igazán versenyképes pontszámot akarunk elérni 3DMark-ban, a legfontosabb egy szűz rendszer és a legújabb, legmegbízhatóbb driverek. Teszt alatt minden nélkülözhető futó alkalmazást ki kell kapcsolni, csak és kizárólag a szükséges programnak szabad futnia.
-
Joshi
titán
Rivatuner segítségével javítottam a 3DMark06-os tuning eredményemen :
6356 pont[link]
Szerintem a vga memóriába van még szufla, de egyenlőre jó ez az eredmény is ettől a konfigtól. Minden felesleges alkalmazás futtatását mellőztem, nem úgy mint az előző teszt alatt.
Muréna, légyszi updateld az eredményemet. THX! -
Joshi
titán
Összehasonlítani friss telepítésű rendszereket lehet megfelelő driverek mellett(ezt írtam is előbb). Sajnálatos, hogy a gyerek közzétesz egy olyan eredményt ami egyértelműen hibás rendszerrel lett futtatva(talán a hozzá nem értés). Meg kell keresni a fals eredmény okát, hülyeségeket nem kell prezentálni. Ezzel szvsz nem érdemes többet foglalkozni, sajnos mindíg lesznek olyanok akik marhaságokat tesznek közzé.
-
proper
őstag
vémod [link]
-
motocoder
aktív tag
Sziasztok!
Csináltam Én is egy tesztet 7.7-es driverrel.Nekem romlott kb 100 pontal.
[link] -
-
dtss
tag
Hy Ezt miért írhatja ki indulásnál:
System Info error: WMI enumeration not found
MO_WMI:SystemDevice::getDeviceEnum(_bstr_t deviceName)
Új windows, minden fent van elvileg, a 05 az elidul de ez nem.ASRock Z270 Fatal1ty Gaming K4, Intel Core i7-7700K, G.Skill DDR-4 16GB /3200 TridentZ RGB KIT, Sapphire R9 290X + Heatkiller gpu X3 blokk, Patriot Blast (SSD) 240GB, Antec Twelve Hundred, Corsair 850TXV2EU
-
TomBoy1986
veterán
Javítottam a 06-os alap eredményemen
[link]
Majd ha odajutsz MurénaAMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Muréna
őstag
válasz erre: [link]
nézd.. engem se te, se senki ne ugráltasson.. akkor végzem a dolgom amikor akarom.. én sem várom el senki mástól, hogy gyorsabban csináljon bármit.. ugyhogy légszíves várd ki a sorod..
kezd már elegem lenni a hisztiből..
[Szerkesztve]Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
ZeKe^
csendes tag
Én, mint új husi, szintén benyögöm az eredményem:
8892 pontot értem el ezzel a konfiggal:
MSI P6N SLI Platinum, 2x1GB/800Mhz PQI DDR-II RAM Dual-Channelben elhelyezve, Intel Core2Duo E6600 alap órajelen, MSI NX8800GTS-T2D320E-HD-OC gyárilag túlhúzott kari 575/1700. A gépben semmi sincs tuningolva. -
hitman,
őstag
Üdv!
Az miért van,hogy az elmúlt pár napban 2* néztem 3dmark-ot és amikor 15''-os monitoron néztem nem pedig 20''-os on akkor több pontot kapott pedig akkor kevésbé volt húzva a gép és a vga?
Ja és minden default-volt a markban mert teszt verzió és még elálítani se tom!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
ZeKe^
csendes tag
Na ma megint csináltam egy tesztet.
MSI P6N SLI Platinum
MSI NX8800GTS-T2D320E-HD-OC gyárilag túlhúzott kártyxa 575/1700
2 darab 1GB/800Mhz PQI DDR2 Ram
Intel Core 2 Duo E6600 alap órajelen
9147 pontot értem el. Ez jó ?
[link] -
aya
addikt
[link]
Sziasztok felraknátok ezt az eredményt az ati toplistára?
4200+ @ 2860mhz
MSI X1950XT 702/2036
3DMARK 2006: 6673 pont.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
TomBoy1986
veterán
Újabb javítás, végre lefutott ez a vacak
[link]
7.7-es driver, X2 hűtés. 6387 pont.AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
janos666
nagyúr
Az első 3DMark06-os próbálkozásom: 12523 pont, többi a képen: [link]
Remélem nem gáz hogy elfelejtettem regelni és online result browserem volt csak.
[Szerkesztve]TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Lucifer13
csendes tag
-
Foxmulder89
senior tag
Hali, [link]
szerintetek ez jó eredmény egy 1800xt -vel ? (682/1494)A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Brumi˘
addikt
válasz Foxmulder89 #3136 üzenetére
Nem rossz, nem rossz.
-
fobee000
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám, vagyis remélem hogy csak kicsi. Lefuttattam a 3DMark06-ot és igen elkeseredve láttam, hogy az itt belinkelt eredményekhez képest az enyém lényegesen gyengébb. A proci húzva van, a grafikus driver a gyári (97.92)mivel az újakkal fagyogatott játékok alatt a rendszer, legalábbis 2 játék alatt, ami eléggé fogja a cuccot. Az everest rendszerstabilitás-tesztje viszont nem ad hibát. Tudnátok erre mondani valamit?
A kártyát nem húztam.
Eredmény:[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]''Nincs az az elba**ott helyzet, amin ne lehetne szívós, kitartó munkával még tovább rontani''
-
fobee000
tag
Úgy látszik megvan a probléma oka. A kártya valamiért az alapórajel alatti frekvencián üzemel.
''Nincs az az elba**ott helyzet, amin ne lehetne szívós, kitartó munkával még tovább rontani''
-
fobee000
tag
Na ez így már tűrhetőbb. Az everestben vettem észre, hogy a memória csak a fele frekvencián járt, a gpu sem a normálison. Most nem megy a Riva tuner meg felraktam a 158.22 drivert és így megyeget, úgy látszik De ha megint fagyogat majd gémerkedés alatt nemtom mit fogok csinálni
Újabb eredmény: [link]
[Szerkesztve]''Nincs az az elba**ott helyzet, amin ne lehetne szívós, kitartó munkával még tovább rontani''
-
aya
addikt
megcsináltam a referenciaképet, kérném akkor az ati toplistára, köszönöm [link]
[Szerkesztve]悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
A konfigomban lévö videokarival készült.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
proper
őstag
alapfeszes javitás az uj procival
3dmark06 [link] -
Macka
veterán
Feljebb húznátok a listán a 4. helyre? [link]
-
rolko
őstag
Muréna!
A 7600GT-s 3DM06 tuningos lista el van csúszva, gondoltam szólok -
BioNiCMaN
addikt
válasz fobee000 #3140 üzenetére
Kérdés: Akarsz listára kerülni? Választható válaszok: IGEN, NEM.
Ha szerinted a helyes válasz az IGEN, kérjük a listának megfelelő kép linkelését. Amennyiben szerinted a helyes válasz a NEM, tekintsd tárgytalannak ezt a hsz-t.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest