- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #11808 üzenetére
már volt... nézz körül a PCI-E 1.0 miatt nem érdemes kínlódnom
de azért rákukkantok még egy 46xx MHzes eredményreRover: a 7. helyen levő eredmény E8400el készült
,de ne javítsd még..úgyis jövök valami eredménnyel még ma[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TKey7
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez jó eredménynek számít? -
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #11811 üzenetére
837es GPU nem akar összejönni Pedig szigorúan 25 fok alatt tartom a GPU-t terhelésnél
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
japy
őstag
Hali! Szeretném feltetetni a toplistára ha lehet! Kép Köszönöm!
-
Syska29
csendes tag
Hali!
Kicsit meghúztam a procimat és gondoltam le is tesztelem.
Megosztom veletek is az eredményt : [link]Csak azt nem értem hogy húztam a procit 3.6-4009re és hozott kb 400 pontot.
Ez jó vagy valamit nem jól csináltam?[ Szerkesztve ]
Syska29
-
cuccka
csendes tag
8457 eredmény az erre a konfigra jó?
Gigabyte GA-M56S-S3 // GeForce 9600 GT 512 MB // 2GB/800MB DDR2 Kingmax // AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+, hűtő: gyári, igy általába 30 fokos a proci // Codegen 400W
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #11814 üzenetére
az sima ügy rápillantok még ma
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #11814 üzenetére
Megfelel Uram? 20430 és a procim még hol van? Közel sem a vég...úgy érzem megcélozhatom 2 maggal a 21ezer pontot... és ugyebár PCI-E 1.0ról beszélünk...úgy tudom hogy a 2.0 hozhat még gyorsulást
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #11826 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz viktor82 #11833 üzenetére
az is sorrakerül
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #11828 üzenetére
Papi! A hűtés az tudod.. a szokásos wasser
-
forsale
csendes tag
3DMark Score 12739 3DMarks
SM 2.0 Score 5793
SM 3.0 Score 5989
CPU Score 2888 -
tzsolesz
nagyúr
Itt egy eredmény, ez még csak próbálkozás, hisz a proci is, és a VGA is tud még többet is, csak a rendszerem nem valami stabil mostanában.
VGA: Sapphire Radeon HD4670 (832/1145) gyári hűtés
CPU: E5200 12x280@3370 Mhz gyári hűtés
RAM: 936Mhz -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tzsolesz #11838 üzenetére
Nem lehetsz ilyen
8746 pötty..Sapphire 4670/512@825/2200 &Chilla@1200rpm
E5200@12.5x300=3750MHz, Ninja Mini (passzív)
2x2GB@900MHz/CL5Finomítok én is, ez nem állapot kérem szépen
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Dark KillerX #11841 üzenetére
No no, a kari nálam még tud többet is, csak a rohadt 06 nem fut le rendesen. Valami hibaüzit ír ki. 3DMark06 alkalmazáshiba bla bla bla, a művelet nem hajtható végre az alábbi helyen xxxx stb.: read
Miközben Vantage lefut egymás után akár 10 szer is, meg a játékok alatt is stabil.
Speed(R):
Ne a procin húzz, inkább valahogy próbáld kicsit stabilabbá tenni a VGA-t. Még nem mondtam, de mintha 8.11-el többet kaptam volna, és mintha jobban elviselte volna a tuningot is 06-ban. ezek is számítanak. Bár igaz hogy ezt 8.12-vel végeztem, lehet holnap nekiugrok 8.11-el is. Ott nem lépett ki 850/1160-nál. Csak az eredményt keveselltem a 2600XT-hez viszonyítva (5300 pont), és nem mentettem el. A 2600XT-től nem 30%-al jobb a 4670, hanem 70%-al. ezért sem értem ezt a gyenge eredményt ettől karitól 3DMark06-ban. Valami gebasz lesz a driveres támogatással itt.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #11845 üzenetére
a vizem minuszban van
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tzsolesz #11842 üzenetére
Proci megy 4GHzet (12x333) 1.41Von, szóval ez a része már megvan, most a karival kell nekiállnom szórakozni. Sajna nem tűnik OCbajnoknak, 840re már nem tudtam feltenni, szürke kép lett az eredmény, valahol 835 körül lesz a vége. Szerintem szimplán feszhiány, de biztos nem állok neki VModdolgatni..a memória amúgyis többet hoz, ott meg még van minimum 100MHzem szerintem.
Dark KillerX
A 4670 bír többet is, nem olyan gyenge mint ahogy a pöttyök láttatják..ez valszeg a driveren bukik, mert játékokban gyorsabb a 3870nél is helyenként ugye. -
Laraxior
titán
válasz joshua7 #11848 üzenetére
megvan hirdetve
Holnapra tartogatok egy kis meglepetést.... Már megvan...de holnapra tartogatom Sikerült még a videokártyából is kihozni "pár" MHz-et...nagyon jót tesz neki ha terhelés alatt 20 fok körül van a GPU
Lassan annyi pontot kapok a CPU-ra mint egy 4GHz alatti Q6600nál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest