Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

Sziasztok!

A professzionális monitorok között jól kiigazodom, gondoltam egy ASAP televízió vásárlás (pár napja menthetetlenül elromlott a régi, rövidre zárva a kérdést vennék valamit) nem okoz gondot. Hát rögtön beletört a bicskám, olyan dolgokat látok a specifikációk között, amik nekem idegenek.

A vásárlás MM-ben lenne (mindenképpen), egyelőre ezek a típusok lettek kiszemelve:

LG 3D 42" LF652V - 159.990 Ft

Samsung 43" J5500AWXXH 144.990 Ft

LG 40" LF632V - 144.990 Ft

LG UHD 40" UB800V (Minta készülék) - 139.990 Ft

LG 43" LF632V - 157.990 Ft

Samsung UHD 40" JU6400 - 179.990 (Leértékelve: 152.990 Ft)

Amire használnánk a párommal: Nyilván filmeket-sorozatokat néznénk, ehhez jó lenne, ha nem kellene az USB-vel szórakozni, hanem laptopról, tabletről, okostelefonról egyszerűen kilőhető lenne a kép és hang (felirattal). Lenne emellett rajta játék is (Xbox), így gondoltam fontos lehet a válaszidő/utánhúzás is.

Eddig az LG LF652V az esélyes, úgy tűnik tudásban ő a legerősebb, de nem tudom, hogy csak szarul voltak beállítva a kiállított példányok, de szemmel látható volt az utánhúzás. Egyébként a 3D funkció nem érdekel, csak éppen ez a modell is belefér a keretbe.

Láttam két UHD példányt is, de ezeket a polcról vennék le, nem tudom szabad-e ilyet vásárolni. A demó filmek megjelenítése megdöbbentően jó volt a mellettük lévő FHD példányokhoz képest.

Egyébként más tipp is jöhet, de az MM kínálatából. Maradnánk a 140-160k közötti kategóriában, de nagyon max 170k is jöhet ha tényleg sokkal jobbat kapunk. Szeretnénk nagyobbat (48-50" lenne az ideális), de az árkategóriába nem fér bele (illetve van egy alsó kategóriás LG ami igen, de azon nulla Smart funkció van).

Köszi minden segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák