-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
A professzionális monitorok között jól kiigazodom, gondoltam egy ASAP televízió vásárlás (pár napja menthetetlenül elromlott a régi, rövidre zárva a kérdést vennék valamit) nem okoz gondot. Hát rögtön beletört a bicskám, olyan dolgokat látok a specifikációk között, amik nekem idegenek.
A vásárlás MM-ben lenne (mindenképpen), egyelőre ezek a típusok lettek kiszemelve:
LG 3D 42" LF652V - 159.990 Ft
Samsung 43" J5500AWXXH 144.990 Ft
LG 40" LF632V - 144.990 Ft
LG UHD 40" UB800V (Minta készülék) - 139.990 Ft
LG 43" LF632V - 157.990 Ft
Samsung UHD 40" JU6400 - 179.990 (Leértékelve: 152.990 Ft)
Amire használnánk a párommal: Nyilván filmeket-sorozatokat néznénk, ehhez jó lenne, ha nem kellene az USB-vel szórakozni, hanem laptopról, tabletről, okostelefonról egyszerűen kilőhető lenne a kép és hang (felirattal). Lenne emellett rajta játék is (Xbox), így gondoltam fontos lehet a válaszidő/utánhúzás is.
Eddig az LG LF652V az esélyes, úgy tűnik tudásban ő a legerősebb, de nem tudom, hogy csak szarul voltak beállítva a kiállított példányok, de szemmel látható volt az utánhúzás. Egyébként a 3D funkció nem érdekel, csak éppen ez a modell is belefér a keretbe.
Láttam két UHD példányt is, de ezeket a polcról vennék le, nem tudom szabad-e ilyet vásárolni. A demó filmek megjelenítése megdöbbentően jó volt a mellettük lévő FHD példányokhoz képest.
Egyébként más tipp is jöhet, de az MM kínálatából. Maradnánk a 140-160k közötti kategóriában, de nagyon max 170k is jöhet ha tényleg sokkal jobbat kapunk. Szeretnénk nagyobbat (48-50" lenne az ideális), de az árkategóriába nem fér bele (illetve van egy alsó kategóriás LG ami igen, de azon nulla Smart funkció van).
Köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs