Hirdetés

Vége van, bezárt a bazár

Fél négykor még javában toltuk ki az anyagokat, amikor megszólalt a hangosbemondó, hogy leszünk szívesek sietni, mert ránk fogják zárni az ajtót. Úgyhogy kislattyogunk és megegyeztünk abban, hogy még egy nap kellene, amikor mondjuk meg is nézzük a kiállítást, nem csak célzottan rohangálunk ide-oda, hogy minden lényeges infót begyűjtsünk. Néhány percre megálltam volna beszélgetni mondjuk a navigációs cégekkel, megnéztem volt a MediaTeknél bóklászó kínai mérnököket, kicsit burkoltunk volna a Nokiánál, szóval csak élvezni az egészet és nem egy folyamatos nyomáskényszer alatt lenni, hogy nem írtunk meg mindent időben.

Hirdetés

Most jön az a rész, hogy még egyszer nekifutunk a városnak, keresünk ajándékokat, veszünk egy karton KAS-t, bort, ibériai sonkát, Barcelona-pólót, szóval az összes retardált turistát szirszart, amit a hazaiknak nem tudnak eladni a katalánok. És elvileg meg kéne írni még egy összefoglaló cikket is, de ehhez körülbelül annyi kedvem van, mint részt venni egy kedélyes végbéltürközésen. Majd meglátjuk, hogy mi sül ki mindebből.

Közös szerkesztőségi kudarcélményünk a Google, ahol a standon nyerőgépekkel lehetett plüss Androidot begyűjteni, de egyikünknek sem sikerült. Én be akartam menni a Twonky-hoz, akik OSX alá tök frankó DLNA kliens csinálnak, csak éppen 40 dollárt kérnek érte, hátha adnak egy licenszet tesztre, vagy valami. Mászkáltam volna az appos részen is, csak hogy megnézegessem az upcoming cuccokat, szóval bőven el tudtam volna még tölteni legalább egy fél napot.

Viszont igazából eléggé elégedett vagyok. Embertelen mennyiségű hír ment ki, és nem is az a lényeg, hogy számszerűen sok, hanem bazi jó videókat raktunk össze, főleg az interjúzás tekintetében durvítottunk, mert feliratozni elég húzós munka, az alámondás pedig szintén csak akkor értelmezhető, ha az jól meg van szerkesztve. Igazából sosem csináltam még például angol nyelvű interjút, szóval be voltam szarva előtte erősen, és persze nem is lett tökéletes, de ha Stephen értette, hogy mit kérdezek, akkor más is fogja. Az LG-s anyag is elég ütős lett, és Bocha volt a Motorolánál is mikrofonnal, de abból az interjúból egyetlen értékelhető mondatot sem lehetett kivenni, mert olyanok hangzottak el, hogy majd lesz frissítés, meg hogy folytatjuk a fejlesztéseket. Ezt meg még én is el tudtam volna mondani a Motorola helyett.

Holnap kora reggel indul a gépünk, remélem ezúttal megúszom, hogy az előttem levő ülésen virgonckodó kisgyerek ne hányjon és ürítsen ezzel egyidőben hátul is, ami nyilván nagyon kellemes élmény volt, és körülbelül Münchentől Párizsig szagoltam a produkciót. Remélhetőleg a párizsi átszállás sem lesz olyan húzós menet, mint az a 30 perces rohanás három terminálon keresztül, amit idefelé produkáltunk, mivel most mondjuk pont háromszor ennyi időnk lesz erre.

És mindezek után még mindig itt van a zsebemben az Xperia S, amiről illene már egy cikket kirakni.

Hirdetés