Újabb tagot kapott a Redmi 9-széria

Túl nagy változás persze nem történt, most a Redmi 9A több RAM-mal és tárhellyel ellátott változata került porondra.

Normál Redmi 9-ből létezik nemzetközi és indiai változat eltérő specifikációval, van Prime, 9C, 9A, és most már 9i is. Persze, nem minden régióban forgalmazzák ezek közül az összeset, viszont erre túl nagy szükség nem is lenne, hiszen nagyon kicsi különbségek vannak a kedvező áron korrekt felhasználói élményt nyújtó modellek közt.

A Redmi 9i egy 6,53 hüvelykes kijelzővel szerelt, elöl noccsos kialakítású mobil, amibe MediaTek Helio G25 rendszerchipet szereltek, és a nagyon kedvező, 34 ezer forintra átszámolható indiai áráért 4/64 GB RAM és tárhely kombinációt mutat fel. Hátlapján teljesen sima, 13 megapixeles kamera kapott helyet, a vakun kívül mindenféle segéd nélkül.

Érdekességként az 5000 mAh kapacitású akkumulátort lehet említeni, noha a microUSB-n keresztüli töltés kissé ódivatúnak tűnik, és a sima 10W-os teljesítmény sem túl acélos, ugyanakkor üzemidőben nyilván jó lehet a termék. A hátlapján Aura 360 Design névre hallgató felületkezelés látható, egyébként műanyag az eszköz. Szeptember 18-a után elérhető Indiában, és bízzunk benne, hogy rövidesen hozzánk is ilyen memóriacsomaggal érkeznek majd az olcsó Redmik is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés