Újabb szabadidőmobil, hardveres korlátokkal

Nevezéktan szempontjából támadt némi képzavar: a Sharp S3 (Android One) az Aquos termékcsalád tagja, de a ma bemutatott mobil mégsem ugyanaz a kávamentesített Sharp Aquos S3, amiről korábban szó volt, illetve ami már a TENAA-engedélyekig eljutott, tehát szintén kvázi kész állapotban van. A mai nap premierjének sztárja egy MIL-STD sztenderdeknek megfelelő, ütésállósági teszteknek alávetett, IP68-as, de alapvetően hagyományos, középkategóriás okostelefon.


[+]

5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású, 16:9-es, természetesen IGZO panel mellé Qualcomm Snapdragon 430 rendszerchip, 3/32 GB-os memóriapáros és Android 8.0 Oreo rendszer társul. A hátlapjára 13 megapixeles kamera került, elöl egy 5 megapixeles szelfiegység gondoskodik a képekről, kijelzővakuval.

Elsőként és jó eséllyel kizárólagosan Japánban kerül forgalomba 32 400 jenes, körülbelül 75 000 forintnak megfelelő áron. Ujjlenyomat-olvasó nincs, gyorstöltésről nem esik szó, pedig egyébként nem túl nagy, 2700 mAh kapacitású a beépített akkumulátora.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés