Új Sony Ericsson okostelefon

A Sony Ericsson ma mutatta be a karcsú, stílusos, hatalmas méretű érintésérzékeny kijelzővel és beépített kézírás felismerő szoftverrel ellátott 600i-t, mely kifejezetten írásos kommunikációra termett. Az M600i a második Symbian OS 9.1 és UIQ 3.0 szoftverrel ellátott Sony Ericsson modell, mely kiemelkedő testreszabhatóságot és megvásárolható üzleti alkalmazások sokaságát kínálja. Az új Push e-mail alkalmazás, távoli szinkronizálás és bővíthető memóriája révén tökéletes útitárs, mely 15 milliméteres vastagságából adódóan könnyen meglapul bármely zsebben.


A többfeladatos platform lehetővé teszi az internet böngészése közbeni hívások bonyolítását. Az M600i kihasználja a 3G lehetőségeit: a gyors átvitelnek köszönhetően nagy csatolmányokkal és multimédiás letöltésekkel is könnyedén megbirkózik. A beépített Word, Excel és PowerPoint szerkesztő valamint a PDF megjelenítő révén igazi üzleti mindenes.


Nagyot fog szólni a piacon

Az ergonomikus formavilága egy kézzel is könnyen kezelhetővő teszi de kétkezes, érintésérzékeny beviteli módszer is rendelkezésre áll. A nagyméretű kétfunkciós billentyűzet könnyű szövegbevitelt tesz lehetővé miközben ez nem megy a hagyományos hívószám tárcsázás rovására.


Az e-mailek olvasása, vagy a magas minőségű videók és képek megtekintése igazán könnyű a 3 irányú Jog Dial és a 262.144 színű, 66 milliméteres képátlójú QVGA (240x320) kijelző segítségével. A különböző nagysebességű kapcsolódások mellett a Sony Ericcson nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra is. A mellékelt, próbaverziós McAfee vírusirtó és tűzfal, valamint a Pointsec titkosító alkalmazások, és az ingyenes VPN kliens biztonságos céges hálózati elérést tesz lehetővé bárhonnan.


Az igen karcsú M600i memóriája már messze nem olyan sovány: a 80MB belső memória bőséges tárhelyet biztosít az e-mail mellékletek vagy multimédiás tartalmak számára. Az alapcsomag további 64 MB Memory Stick Micro™ (M2™) bővítőkártyát is tartalmaz. Az M600i az első olyan készülék, mely a legújabb, rendkívül kis méretű, kifejezetten kompakt készülékek számára kifejlesztett kártyatípust használja.


A készülék várhatóan 2006 második negyedévében érkezik gránit fekete és kristály fehér színekben. Az európai változat GSM 900 / 1800 / 1900 és UMTS 2100 hálózatokat támogat.


Az M600i tudása dióhéjban:

Kép- és üzenetkezelés:

QVGA 2,6’’ kijelző

262.144 színű TFT

30 fps videólejátszás

Online képmegosztás

SMS, MMS, POP3 e-mail

Push e-mail

Kétfunkciós billentyűzet

Helyesírás javítás és szókiegészítés

Kézírás felismerés

Érintés érzékeny kijelző

Szórakozás

Médialejátszó (MP3, AAC, ACC+, eAAC+, M4A)

OMA DRM phase 1

Streaming Audio/Video

Hangkimenet a rendszer csatlakozón

3D játékok, Java MIDP 2.0

40 szólamú hangok

Összekapcsolhatóság

UMTS 2100 MHz, és háromnormás GPRS 900/1800/1900MHz

Symbian 9.1 és UIQ 3.0

Sztereo Bluetooth™ támogatás

Infravörös SIR

80 MB belső memória

Memory Stick Micro™ (M2™) kártyahely (64 MB az alapcsoamgban)

Teljes Opera 8 HTML böngésző

RSS feeds

Repülőgépes profil

PC Alkalmazások

PC Szinkronizálhatóság

USB 2.0 háttértár (12 Mbps)

USB töltés

Külső antenna csatlakozó

Sztereó fejhallgató és USB kábel az alapcsomagban

Üzleti funkciók

VPN kliens (ingyenes)

Pointsec titkosítás (próbaverzió)

McAfee vírusirtó és tűzfal (próbaverzió)

Online alkalmazás vásárlás

Kihangosító

PowerPoint, Word és Excel szerkesztő
Adobe PDF megjelenítő

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés