Új belépő modellel bővült az Oppo 5G-s kínálata

Az Oppo A58 5G mutatós, 5G képes eszköz egyszerű hadrverrel.

Az Oppo nemrég bővítette az A57-es szériát két új modellel, amelyek nemzetközi forgalmazásban is várhatók, most pedig a termékcsalád új generációját mutatta be Kínűban Oppo A58 5G néven. Érdemben nem sok minden változott az A57 5G-hez képest a magasabb felbontású főkamerát és az eltérő, kissé gyengébb lapkakészletet leszámítva, illetve a hátlapi dizájnon csiszoltak egy kicsit. Az ára viszont sajnos, de várható módon magasabb lett.


[+]

Az A57-ben dolgozó Dimensity 810 helyett a valamivel régebbi, nagyobb csíkszélességű és egy szinttel gyengébb, de szintén 5G-képes Dimensity 700-zal kell beérni az új modell esetében, de legalább a rendszermemória fixen 8 GB-ra nőtt, a bővíthető belső tárhely pedig 256 GB-ra terebélyesedett, egyéb memóriaopció ezúttal nincsen. A főkamera 50 megapixeles felbontásra váltott, amit továbbra is egy mihaszna 2 megapixeles egység kísér a kellemes megjelenésű panelen.


[+]

A 90 Hz-es képfrissítésű LCD panel maradt 6,5 hüvelyk HD+ (1612 x 720) felbontással és 8 megapixeles kameracseppel, megvan a sztereó hangzás és a 3,5 milliméteres jack, az 5000 mAh-s telep 33 wattos Super VOOC töltéssel, a Bluetooth viszont 5.3-as verziószámra váltott. Az újdonság Android 12-re épülő ColorOS-szel választható 94 ezer forintnak megfelelő jüanért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés