T-Mobile és Sony Vaio megállapodás

A T-Mobile és a Sony VAIO szoros együttműködésbe kezdett bizonyos európai országokban, melynek célja a laptopot használó ügyfelek számára gyorsabb mobilinternet-hozzáférés biztosítása. A két partner első ajánlatainak keretében a Sony VAIO laptopokat fogják kínálni, melyek 3,6 Mbps adatátviteli sebességet tesznek lehetővé az internetes barangolás, illetve fájlok letöltése során - felhasználva HSDPA mobilinternet technológia legújabb vívmányait. A termék az Express Card interface megoldás révén minimálisra csökkenti az energiafelvételt, növelve az akkumulátor rendelkezésre állását, és ezáltal a laptop használati értékét.

A web'n'walk - a T-Mobile gyors internet-hozzáférést kínáló megoldása - lehetővé teszi a HSDPA (Highspeed Downlink Packet Access) technológia második szakaszába történő átlépést, ahol a jelenlegi 1,8-ról 3,6 Mbps-ra növekszik a maximális adatátviteli sebesség. A Sony VAIO és a T-Mobile közös ajánlata a HSDPA fent említett második generációját kínálja, melynek használatával az ügyfelek még hatékonyabban intézhetik üzleti ügyeiket mobil megoldásokkal, utazás közben is.

"A T-Mobile folyamatosan fejleszti nagysebességű mobilinternet-hozzáférést kínáló web'n'walk szolgáltatását. Most örömmel vezetjük be a 3,6 Mbps sebességet kínáló HSPDA szolgáltatást közösen a Sonyval, mely egyike a világ vezető és kimondottan innovatív laptop gyártóinak" - mondta André Stark, a T-Mobile International üzleti marketingért felelős alelnöke.

"A mobilinternetezés iránti igény egyre növekszik a laptop használók körében és a Sony VAIO ismét bizonyítani kívánja, hogy az innováció éllovasa - ezért elsőként vezetjük be a HSDPA 3.6 Mbps Express Card megoldást. VAIO laptopjainkat a mobilitás és az always-online koncepció különbözteti meg a többi terméktől. PC-ink a tökéletes megoldást kínálják a mobil felhasználóknak mind üzleti, mind pedig szórakoztatási célú alkalmazások során, hiszen ügyfeleink helytől és időbeli korlátozástól függetlenül elérhetik a szükséges információkat" - mondta Jun Koyama, a VIAO európai marketing igazgatója.

A T-Mobile International és a Sony VAIO közös ajánlatukat a tervek szerint Németországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában vezetik be. A két cég bővebb részleteket később hoz nyilvánosságra.

Azóta történt

Hirdetés