Hirdetés

Női telefonokról lesz szó a 11. adásban

Ma este a szokásos időben (19:00-20:00) jelentkezünk ismét az éterben, továbbra is a Rádió Café 98.6-on leszünk hallhatóak a Térerő 11. adásában, egy valamelyest rendhagyó műsorral. A fő témánk a női telefonok lesznek, amely a műsor egészére kihatással bír majd, ugyanis készüléktesztünk a kissé feminin Nokia 7020-as, a női mobilokról pedig mélyreható beszélgetésbe fogunk bonyolódni meghívott vendégünkkel.

Aki természetesen nő, méghozzá Aryee Claudia, becenevén Tücsi. Róla azt érdemes tudni, hogy a 2004-es Miss Afro Hungary verseny győztese, a Miss Intercontinental 2009 magyar résztvevője volt, tehát valóban olyan vendégünk lesz, aki tudja ellensúlyozni a mi kocka agyunkban berendezett mobilos világot női szemléletével és igényeivel.

Aryee Claudia
Aryee Claudia

Miután a Térerő egyik állandó műsorvezetője, Bocha ágynak esett, ezért Gubro fogja pótolni, így a létszám nem csappan, újra hárman leszünk a stúdióban, s reméljük, hogy egy érdekes beszélgetés alakul majd ki a női telefonok kapcsán. Várunk tehát mindenkit 19:00-tól a Rádió Café 98.6-on.

Előzmények

Hirdetés