Hirdetés

Kétféle feketében a OnePlus 6

Holnapután, azaz május 16-án mutatják be a OnePlus 6-ot, ám a különböző forrásoknak köszönhetően már nagyon sok információnk van a következő csúcsmodelljükről. Most épp a német Amazon buktatta le a kütyüt, és bár az idő előtt kikerült termékoldal azóta el is tűnt, a fotók természetesen megmaradtak, illetve az árazással kapcsolatos információkat is biztosra vehetjük.

A normál fekete továbbra is Midnight Black néven fut A normál fekete továbbra is Midnight Black néven fut A normál fekete továbbra is Midnight Black néven fut A normál fekete továbbra is Midnight Black néven fut
A normál fekete továbbra is Midnight Black néven fut [+]

Az árak a következőképpen alakulnak: 6/64 GB-os alapmodell 519 euró, azaz 164 000 forint, a 8/128 GB-os példány pedig 569 euróért, vagyis nagyjából 180 000 forintért fog menni a premier után. Korábban szó esett 256 GB-os tárhellyel szerelt csúcsváltozatról is, ez még egyelőre képlékeny. A 6,28 hüvelykes AMOLED kijelző 1080 x 2280 pixeles felbontása 19:9-es képarányt jelent, és a várakozásoknak megfelelően láthatjuk majd az előlapi bemetszést, azaz a notchot is.

Tükrös felületű hátlapot kap a Mirror Black kiadás Tükrös felületű hátlapot kap a Mirror Black kiadás Tükrös felületű hátlapot kap a Mirror Black kiadás Tükrös felületű hátlapot kap a Mirror Black kiadás
Tükrös felületű hátlapot kap a Mirror Black kiadás [+]

A Snapdragon 845-ös mobil kétféle feketében kerül piacra május 22-én, a normál burkolat mellett egy látványosan tükröződő Mirror Black fantázianevű típus is debütál.

Előzmények

  • Frissítve! OnePlus 6 tesztképek Pete Lautól

    Egyre több információ kerül elő a OnePlus következő modelljével kapcsolatban, ezúttal Pete Lau fotózott a OnePlus 6 dupla kamerájával.

  • Ennyibe kerülhet a OnePlus 6

    Az új előzetes mellett feltételezett árak, renderek és egy valódi fotó is kiszivárgott a OnePlus új csúcsmodelljéről.

Hirdetés