Akciós termékekkel nyílik február 16-án a legnagyobb Huawei üzlet Budapesten

A Shopmark lesz a helyszíne a legújabb és eddigi legnagyobb Huawei üzletnek. Budapesti olvasóink számára talán úgy a legegyszerűbb elhelyezni a helyszínt a térképen, ha azt mondjuk, hogy a korábbi Europarkról van szó, amelynek pontos címe Üllői út 201. Ebben a bevásárlóközpontban nyílik meg a Huawei Experience Store az első emeleten, aminek azért ez a neve, mert nem csupán egy sima üzlet, ahol egyébként is ott lesz a gyártó mintegy 120 terméke, hanem ezek mind ki is próbálhatók. A helyszínen szervizpont is működik, a kisebb javításokat pár órán belül megoldják, amíg az ügyfelek a nagybevásárlást intézik.


[+]

A megnyitó kapcsán a Huawei egyrészt nagyszabású programmal készül, amire számos ismert embert is elhívtak (Gianni, Viszkok Fruzsi, Bársony Bence), hanem limitált készlettel komoly kedvezményeket is biztosítanak kilenc különböző termékre. Ezek listáját a lenti képen lehet megtekinteni.


[+]

A bolt nyitva tartása a Shopmarkhoz igazodik, azaz hétfőtől szombatig 9-20 óráig várja a látogatókat, vasárnap 9-18 óráig tart nyitva. A boltnyitó hivatalos programja délelőtt 10-től kezdődik kerekasztal beszélgetésekkel és nyereményjátékokkal, az akciós termékeket 11 órától lehet majd a készlet erejéig megvásárolni.

Hirdetés