Hirdetés

MWC blog: Naná, hogy 2014-ben is megyünk

A világért sem szeretném elkiabálni, de az eddigi jelek alapján egy különösen frankó MWC-nek nézünk elébe. Nem csak azért, mert az elmúlt években olyan rutinra tettünk szert, ami megkönnyíti a szervezést és a kinti munkát, hanem azért is, mert már most annyira tele van a naptárunk, hogy alig fértek bele a sajtóesemények, a találkozók és az interjúk. Mutatok egy képet arról, hogy mennyire zsúfolt a program:


[+]

Persze idén is öten vágunk neki a kalandnak, a gárda összetétele ugyanaz, mint a tavalyi. Jön velünk Csabi, az opertőr, illetve persze ott lesz mindenki, akit ismerhet az olvasóközönség, Bocha, Legendd és dr. Kind is utazik. Mivel tavaly az egész rendezvényt máshova tették, így elég hamar felmértük, hogy nekünk az a legpraktikusabb, ha a Plaza Espanya körül keresünk szállást. És végre nem mindenféle ügynökségeken keresztül foglaltunk pecót, hanem felütöttük az airbnb.com-ot, ahol zsákszámra vannak kiadó lakások. És találtunk is egy egész helyes hajlékot, amit Anna ad ki, van benne jó sok szoba, erkély, patent konyha és gyors internet is, Anna pedig az elmúlt hónapok levelezései alapján nagyon kedves és segítőkész leányzó, pedig ő Göteborgban táncol, a szüleivel fogunk találkozni a katalán fővárosban.

Szombaton délután repülünk el, egy hétig kint lesz a csapat. Vasárnap már délelőtt indulnak a programok, megyünk az Acerhez, aztán LG, Huawei, Showstoppers és MobileFocus rendezvények követik egymást, hogy aztán másnap reggel már a Nokia és a Sony bejelentéseit figyeljük, este pedig a Galaxy S5 premierjére vagyunk hivatalosak. És folyamatosan kapjuk a megkereséseket kisebb cégektől is, lesz designer okosóra, e-ink kijelzős hátlap, interjú Ken Honggal, hogy csak egy párat említsek.

Óriási pakkot visz mindenki, minimum négy fotómasinánk lesz (két Samsung, egy Olympus, egy Canon), remélhetőleg tudunk vinni egy GoPro gépet is, lesz mindenkinél notebook, külső akku, egy sereg memóriakártya, kábelek, töltők, a Nokiától kapunk egy Lumia 1020-at is, hogy azzal is fotózgassunk, állványok, átalakítók, diktafon, mikrofonok... egyszóval amit csak tudunk, azt bepakoljuk. Szinte minden este van valami rendezvény, party, vacsora, találkozó, úgyhogy elég masszívnak ígérkezik az egész buli, de hát ezért megyünk. Nagyon úgy készülünk, hogy minden eddiginél több, bővebb és minőségibb anyagot teszünk majd le, ez a blog is folyamatosan frissül, újraélesztettük a Twitter csatornánkat (MWC_Mobilarena), de toljuk majd a Facebookon is az infókat, most tényleg tervezünk élő adást is kintről, remélhetőleg Anna jól tudta, hogy a szálláson 24 mbps sebességű a net.

Azóta történt

Hirdetés