Mutatós csuklóékkel lépett a Vivo az órapiacra

A Vivo Watch a márka első efféle kelléke, amely két méretben, ám egy árban lesz Kínában megvásárolható.

Amennyiben egy gyártó előrukkol egyazon okos- vagy sportóra többféle méretváltozatával, a nagyobbikért jellemzően több pénz kér el – máris itt egy trend, amit a Vivo Watch nem követ, ugyanis 42 és 46 mm-es változatban egyaránt 1300 jüanba került, 60 ezer forintért pedig nem tűnik rossz vételnek.


[+]

Mindkét karék AMOLED panelt kínál, igaz: a kisebbik 1,19" és 390 pixel átmérővel, a nagyobbik pedig 1,39"-kel és 454 pixellel. A képernyő 316L szériás rozsdamentes acélvázba illeszkedik, amely 5 ATM védelmet kapott, úgyhogy sekély vízben úszni is lehet vele.


[+]

A hardver hasonló az Oppo Watchhoz, azaz a főfeladatokat az ST, a kisebb energiaigényű tennivalókat pedig az Apolo chip látja el, 2 GB tárolóval megspékelve. A két méretben elérhető kütyü egyaránt Bluetoothon csatlakozik Android vagy iOS rendszerű telefonhoz, és nem hiányzik hátulról az otpikai pulzusmérő, belülről pedig az NFC.


[+]

Természetesen a GPS és egy rakás mozgásforma követése is adott – persze a műholdas útvonalrögzítés és a mindig aktív óralapok jelentősen rányomják a bélyegüket az üzemidőre. Normál használat mellett a kisebbik kilencnapos működést ígér töltésenként, a nagyobbik ennek dupláját. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés