Két új Motorola fülhallgató is készült a három Edge 50 mellé

A Motorla Moto Buds és Moto Buds+ is elérhető lesz Magyarországon.

Három okostelefon mellett két fülhallgató is érkezik a Motorola kínálatába hamarosan. Az Edge 50-es széria oldalán két új kiegészítőt is bemutatott a Motorola, ezek a Moto Buds és Moto Buds+ vezeték nélküli sztereó (TWS) fülhallgatók. Magyarországon mindkét fülhallgató április végétől lesz kapható, a Buds ajánlott fogyasztói ára 22 990 forint, a Buds+ pedig 49 990 forint.

A Motorola Buds+ hordozó tokja képes a vezeték nélküli töltés felvételéreA Motorola Buds+ hordozó tokja képes a vezeték nélküli töltés felvételére A Motorola Buds+ hordozó tokja képes a vezeték nélküli töltés felvételére (forrás: Motorola) [+]

A Motorola azt mondja, a Bose segítségét vették igénybe a Buds+ fejlesztésekor, így az aktív zajszűrő rendszerhez és a kettős dinamikus meghajtó hangolásához is. Adott a térhatású hangzás is, ehhez a Dolby Atmost és a Dolby fejkövető technológiáját veti be a Buds+, illetve a Motorola közleményben Hi-Res Audio hangátvitelt emleget, de nem konkretizálja a kodektámogatást, se azt egyébként, hogy mekkora és milyen meghajtók kerültek a fülhallgatóba. Utóbbira utólag fény derült, 11 mm-es mélynyomót és 6 mm-es magashangszórót építettek a Buds+ fülesbe.

A képen látható szín a szürke (Forest Grey) változatA képen látható szín a szürke (Forest Grey) változat A képen látható szín a szürke (Forest Grey) változat (forrás: Motorola) [+]

Lesz alkalmazás a fülhallgató mellé, amin keresztül állítható lesz az EQ és az aktív zajszűrés, természetesen hangátengedő és adaptív ANC is várható. Több mikrofonnal és a CrytalTalk AI zajszűrő algoritmus segítségével a Motorola szerint remek minőségben telefonálhat majd a felhasználó a fülhallgatóval, ami átlagosan 8 órányi használatra lesz jó egy töltéssel. A beépített akkumulátorok méretét nem közölték, de azt tudjuk, hogy a hordtokkal együtt 38 órányi üzemidő is összejöhet, és adott az USB-C csatlakozón keresztül a gyorstöltés (10 perc = 3 órányi zenelejátszás), vagy a Qi vezeték nélküli töltés.

A + nélküli Moto Buds lesz az olcsóbb és egyszerűbb alternatíva
A + nélküli Moto Buds lesz az olcsóbb és egyszerűbb alternatíva [+]

Az olcsóbb Moto Buds modell kapcsán 12,4 mm-es dinamikus meghajtót és ugyanúgy Hi-Res Audio minősítést emleget a Motorola. Ebben a modellben is lesz ANC, valamint hangátengedő mód, és itt is lehet a hangzást némileg személyre szabni az alkalmazáson belüli EQ-val. Az üzemidőt 9 órára teszik, vezetékes gyorstöltés van (10 perc = 2 órányi zene), de vezeték nélküli töltés elvileg már nincs.

A Buds+ szürkében és homokszínben, a Buds két kék árnyalatban, barack sárgában és zöldben lesz majd kapható.

Előzmények

Hirdetés