Mi Store nyílik Budapesten

Hivatalos Xiaomi márkabolt nyílik a fővárosban még ebben a hónapban.

A Xiaomi úgy emelkedett itthon is a legnépszerűbb márkák közé, hogy egy ideig nem is volt hivatalos képviselet, nem hogy márkabolt. De azt már évek óta pletykálták, hogy a kínai gyártó nem csak saját hazájában szeretne sikeres lenni, hanem előbb-utóbb megkezdi a tényleges európai terjeszkedést, amely lépésről-lépésre történik. És nagyot fordult a cég szemlélete is, míg pár éve csupán egyetlen helyen, Shanghai külvárosában egy irodaház 9. emeletén volt hivatalos bolt, mert alapvetően az online értékesítésben hitt a vezetőség, mára eljutottak odáig, hogy még mindig szeretik a felhasználók vásárlás előtt személyesen is kézbe venni a termékeket, mielőtt döntést hoznak, tehát szükség van fizikai jelenlétre is.


[+]

A Xiaomi egy ilyen bolttal érkezik Magyarországra is. A cégnek két hazai, hivatalos disztribútora van, tehát a jelenlét már itthon is adott. És bár eddig is voltak olyan viszonteladói pontok, ahol a kínálat egy részével találkozhattak a vásárlók, hivatalos boltot és ügyfélszolgálati központot hiába kerestek az érdeklődők. Hamarosan azonban egy budapesti bevásárlóközpontban megnyílik az első hazai Mi Store, ahol nem csak a cég okostelefonjai, hanem egyéb termékei is kipróbálhatók és megvásárolhatók lesznek, a még ebben a hónapban esedékes megnyitóra pedig komoly meglepetésekkel és akciókkal készül a márka itthoni képviselete.


[+]

Amint ezekről lesz bővebb információnk, természetesen beszámolunk róla, a fenti képeken viszont már az a látványterv látszik, ami alapján a budapesti üzlet is készül.

Azóta történt

Hirdetés