Hirdetés

LG blog: EISA-díjat nyert a G3

Az EISA (European Imaging and Sound Association) 1982 óta oszt ki díjakat. 20 európai ország 50 magazinjának szerveződéséből alakult meg a szervezet, amely évről-évre egyre több kategóriában nevezi meg a szerinte legjobban sikerült termékeket. A tagokról ezen az oldalon lehet tájékozódni. Az EISA rendkívüli módon büszke arra, hogy teljesen független módon választja ki az egyes kategóriák győzteseit, ezért érhető módon a díjazottak is ennek megfelelően kezelik az eredményeket.

Az EISA csapata
Az EISA csapata

Az okostelefonok között két kategória is létezik, a Consumer Smartphone jelöltjei és díjazottjai a magyarul leginkább megfizethető szóval fordítható halmazba esnek bele, míg az Advanced Smartphone kategóriában egyértelműen a csúcsmodellek indulnak. Az EISA kiosztja az év legjobb mobilos kamerájának és a legjobb tabletnek járó díjakat is, blogbejegyzésünk apropója viszont a legfelsőbb kategóriába tartozó okostelefonok számára kiosztott EISA-elismerés, amelyet idén az LG G3 kapott.

A zsűri indoklásában kitér a QHD felbontású (2560 x 1440 pixel) kijelzőre, a 13 megapixeles, optikai stabilizátorral és lézeres fókusszal ellátott kamerára, valamint a zenei képességekre is, külön megemlítve az 1 Wattos hangszórót. Méltatják a gyors processzort, a microSD bővíthetőséget, valamint a 3000 mAh teljesítményű akkumulátort is, a koronát pedig a Knock Code teszi fel a G3 EISA-díjára, amely a szervezet szerint egyértelmű győztese volt a kategóriának.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés