Lencsevégre kapták a Vivo Xplay 5S-t

A Vivónál nem vívódnak az új készülékek megalkotásakor, most is egy abszolút csúcskategóriás masinával rukkolhatnak elő. Több, minden eddiginél előremutatóbb tulajdonsággal rendelkezhet az újdonság, az egyik a 3,8-3,94 millliméteres vékonyság, mellyel a legkarcsúbb mobiltelefon címért folytatott versenyben a vállalat azonnal az élre ugrana. A vonzó adat mellé még a pletykagyárosok bedobták, hogy akár egy Snapdragon 810 SoC lehet majd a gép szíve, ami minden eddiginél nagyobb teljesítményt garantál.

A további specifikációk terén sem gyenge a kütyü, 6 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel, azaz QHD felbontású megjelenítő, a már említett hihetetlennek hangzó vékonyság, 3 GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera, valamint 3500 mAh kapacitású akkumulátor képezi a repertoár részét.

Érdemes azért ezeket az adatokat erős fenntartásokkal kezelni, mivel szinte már-már elképzelhetetlenek, hiába fejlődik gyors ütemben a technológia, ráadásul a második kép igencsak koncepciónak tűnik. A megjelenés időpontja nem ismert, és az is kérdés, hogy mely régiókban lesz majd elérhető a Vivo szörnyetege.

Azóta történt

  • Okostelefon 3,75 milliméterben

    A Vivo beharangozó képei is megerősítették a világ jelenlegi legvékonyabb telefonjánál is több mint egy milliméterrel karcsúbb modell érkezését.

Előzmények

Hirdetés