Hirdetés

Konnektor élő videós közvetítés itt!

Mint ahogyan azt tegnap már jeleztük, a mai rádióműsorunkot élőben, videón is közvetítjük. Ennek apropója, hogy ez az utolsó Konnektor 2010-ben, ennek megfelelően egy rakás vidám cuccot hoztunk, amelyek ugyan biztos mókásak a rádióban is, de ha kép is tartozik hozzá, akkor fokozódik a felhasználói élmény.

A stúdióban Pheke, Bocha, Bog, illetve dr. Kind is feltűnik majd, miközben tobzódunk az idiótábbnál idiótább elektronikus ketyerék tengerében, egy Sonim telefont majd egy pohár vízbe állítunk, szóval megpróbálunk vizuálisan is élvezhető adást produkálni. Az adás megtekintéséhez Microsoft Silverlight szükséges.

Update: lement a műsor, úgyhogy itt van három részletben a felvétel, erős idegzetűeknek.

Évzáró Konnektor adás a radiocafén - 1 rész from mobilarena on Vimeo.

Évzáró Konnektor adás a radiocafén - 2 rész from mobilarena on Vimeo.

Évzáró Konnektor adás a radiocafén - 3 rész from mobilarena on Vimeo.

Ha és amennyiben a kedves olvasó idáig eljutott, akkor feltételezzük, hogy bele-belenézett a fenti videókba valamelyest, így remélhetőleg meg tudja ítélni, hogy mennyire tetszett neki. Ennek megfelelően oldalt egy szavazást is elhelyeztünk, hogy legyen arról némi információnk, hogy érdemes-e erőltetnünk valami hasonlót a jövőben is, vagy maradjon meg ez az egy adás kuriózumnak. A szavazatokat előre is köszönjük.

Számunkra ez egy próba volt, s bizony kiderült, hogy nehéz egyszerre videós és hang alapú tartalmat is úgy szolgáltatni, hogy a rádiót hallgatók se érezzék, hogy lemaradnak valamiről, de az élőképet követők is úgy lássák, hogy nekik készül az adás. Ez alapvetően két különböző műfaj, mindenesetre kipróbáltuk, tanultunk belőle, s valamilyen formában lesz is ennek folytatása.

Előzmények

Hirdetés