Ilyen lesz a Sony Xperia i1 "Honami"?

Újabb pletykák érkeztek a Sony újdonságáról, melyet még hivatalosan be sem jelentett a gyártó, ám szinte heti rendszerességgel érkeznek az információmorzsák. A Honami kódnévre hallgató, állítólag Sony Xperia i1 néven piacra kerülő modellről most egy állítólagos sajtófotó szivárgott ki, valamint a kameramodulról is érkeztek részletek.

Hirdetés

Utóbbi igen frankónak ígérkezik, a mendemondák alapján ugyanis akár 20 megapixeles fotókat is lőhetünk majd vele. A lencse 28 milliméteres és f/2.0 apertúrájú, Exmor R BSI-szenzorral felvértezve, ISO 50 és 12800 közötti érzékenységgel. A szenzor egyébként megegyezik a nemrég bejelentett RX100M2-ben használttal; legalábbis ha lehet hinni a peltykáknak.

A telefon állítólagos tulajdonságai egyébként egy felső kategóriás csúcsgépet sejtetnek. A kijelző 5 hüvelykes képátlóval és Full HD felbontással támad, a felhasznált technológia egyelőre nem ismert. A számítási műveletekért a jelenleg elérhető legerősebb lapka, egy Qualcomm Snapdragon 800 felel, mely mellett 2 GB RAM és Android 4.2.2 teljesít szolgálatot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés