Hosszú üzemidő és aptX Lossless a Cambridge Audio Melomania M100-ban

199 eurós áron kínál Qualcomm aptX Lossless kodekkel veszteségmentes hangzást, hétsávos hangszínszabályzót és tízórás üzemidőt a Cambridge Audio új fülhallgatója.

Új teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgatót mutatott be a Cambridge Audio. A Melomania M100-as IPx4-es védelmet élvez, apró hordozó tokban érkezik, amit USB-C csatlakozón vagy Qi vezetékmentes töltőpadon vesz fel energiát. A hordozó tok két és félszer képes feltölteni a fülhallgatókat, amik ANC nélkül 16 órányi folyamatos működést, bekapcsolt ANC-vel 10 órányi üzemidőt ígérnek, a tokkal együtt 52 és 33 órás üzemidő az ígéret. Az aktív zajzárhoz a Melomania M100 összesen hat mikrofont használ, a beépített Qualcomm QCC3071 ARM lapka pedig folyamatosan a külső zajokhoz igazítja adaptívan az ANC erősségét, illetve támogatja hívások közben a Qualcomm cVc zajszűrő technológiáját.

(forrás: Cambridge Audio) [+]

A Cambridge Audio 10 milliméteres dinamikus neodímium mágnes meghajtókat használ a fülhallgatóban, a csatlakoztatott okostelefonon pedig hétsávos hangszínszabályzóval dolgozhat a tulajdonos. A QCC3071 hárommagos architektúrával dolgozik a felhasználási esetekhez igazítva (kétmagos, 32-bites felhasználás 80 MHz-es órajelig, egymagos felhasználás 240 MHz-ig). A Kalimba DSP audio alrendszer helyzet függvényében konfigurálható, a gyártó szerint vele AB-osztályú erősítésre képes a Melomania M100 nagy teljesítményű hang módban. Adott a Bluetooth 5.3-as kapcsolat és a Qualcomm lapkával az aptX Lossless audio kodeken való kommunikáció is az aptX, AAC és SBC mellett, amivel a Cambridge Audio szerint a CD minőség elérhető vezeték nélkül. Van Bluetooth multipont kapcsolat is a fülhallgatóban, több eszközhöz egyszerre csatlakoztatható, a késleltetés pedig 80 ms alatti.

(forrás: Cambridge Audio) [+]

Az új fülhallgató már elérhető a Cambridge Audio webshopján, 199 euróba kerül. A dobozban USB-C töltőkábel, három szilikon (S, M, L) és két memóriahabos (S, L) fülszivacs jár a kiegészítő mellé. A fülhallgató mérete 22 x 19,2 x 23 mm, tömege 6,65 gramm, a tok pedig 44,5 x 80,2 x 27 mm és 66,6 grammot nyom.

Támogatja a Siri és a Google Asszisztens használatát is a fülhallgató
Támogatja a Siri és a Google Asszisztens használatát is a fülhallgató (forrás: Cambridge Audio) [+]

Hirdetés