Holnaptól olcsóbb roaming a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország ügyfelei, a hazai piacon elsőként, már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhetik a jelentősen csökkentett árú mobil telefonálás lehetőségét az Európai Unió minden országában.

A Vodafone Magyarország – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkenti roaming tarifáit.

A Vodafone ügyfelei számára a változás azt jelenti, hogy az Európai Unió országaiban holnaptól egységesen, a korábbiaknál jóval alacsonyabb áron használhatják mobil telefonjaikat. A mobilszolgáltató az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva, az EU által elvárt bevezetési időnél jóval hamarabb érvényesíti az árcsökkentést, így az előfizetők már a nyári szabadságuk idején használni tudják az új lehetőséget.

A most bejelentett új szolgáltatás percdíja, augusztus 1-től a Vodafone előfizetőinek: híváskezdeményezés díja bruttó 144 Ft/perc, a hívásfogadás díja bruttó 70,80 Ft/perc az Európai Unió tagállamain belül. Az új roaming tarifa igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges, minden aktív roaming felhasználó, augusztus 1-től automatikusan az új percdíjjal telefonálhat Európában.

A változtatások nem érintik a Vodafone Passport szolgáltatást, ahol kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak. Jelenleg minden Európai Uniós országban, ezen kívül Horvátországban, Törökországban, illetve a tengerentúlon is igénybe vehető a tarifa. „Legfontosabb céljaink közé tartozik, hogy ügyfeleinknek határok és korlátok nélküli mobilhasználatot biztosítsunk elérhető áron. Legnépszerűbb roaming szolgáltatásunkra, a Vodafone Passport-ra, eddig több mint 200000-en regisztráltak, így a jövőt tekintve a földrajzi Európa teljes területének lefedése a célunk.” – hangsúlyozta dr. Beck György, a Vodafone vezérigazgatója.

További információ a roaming tarifákról: www.vodafone.hu/roaming.html

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés