Hivatalosan is megjött a Samsung F700

Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung érintőképernyős csúcsmodellje, az F700. A készülékről már előzetesen is lehetett sokat olvasni, most azonban az is egyértelművé vált, hogy egyelőre csak a Vodafone fogja forgalmazni a telefont. A HSDPA képes eszköz 3,6 Mbps adatátviteli sebességre képes.


QWERTY és érintőképernyő

A Samsung szerint nagyon kafa kis érintőképernyőt kapott a készülék, amelynek mérete 3,2 inch, felbontása pedig 240x432 pixel. Természetesen már előzetesen mindenki az iPhone ellenfelét látta a telefonban, amitől már az egyszeri olvasónak lassan csömöre van, inkább az LG Prada riválisa lehet a modell, már csak azért is, mert a multitouch kijelző még mindig csak az Apple termékeiben van jelen. Az F700 ráadásul oldalra elcsúsztatható, így teljes értékű QWERTY billentyűzetet is kaphatunk.


A formatervbe nehéz belekötni

Persze az érintőképernyő miatt a felhasználói felületet jelentősen átdolgozta a gyártó. Az F700-ban debütál a Croix fantázianevű rendszer, amelyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egyfajta virtuális kereszt felrajzolásával segíti a könnyű és gyors navigációt. A Samsng illetékesei nagyon sokat várnak ettől a módszertől, kiderül majd, hogy mit tud a készülék a gyakorlatban.

A multimédiás képességekre már a nagy felbontású kijelző is garancia lehet, természetesen zene és videolejátszás is van az eszközben, a hátlapra viszont az előzetes hírekkel ellentétben csupán egy 3 megapixeles kamera került, amely autofókusz funkcióval is rendelkezik. A beépített memória microSD kártyával bővíthető, az USB és Bluetooth átvitel 2.0-s verziószámú. Sajnos WLAN nem található az F700-ban, bár ez egyébként sem jellemző a nem operációs rendszeres készülékekre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés