Hamarosan Európába érkezik a Honor 50

A Honor 50 a gyártó első olyan szériája, amely ismét Google szolgáltatásokkal lép piacra Kínán kívül, Európában valószínűleg október vége felé.

A Honor a nyáron bemutatott 50-es szériával tér vissza a nemzetközi piacra, bár úgy néz ki, errefelé egyelőre csak az alapmodell várható. A gyártó hivatalos honlapja Németországban, Franciaországban és Olaszországban is listázza a Honor 50-et mindhárom elérhető színvariációban, plusz a limitált változat is felbukkan. A Honor 50 csak nagyon minimálisan tér el az 50 Pro-tól, cserébe picit kisebb is.


[+]

A 6,57 hüvelykes OLED panel viszont szintén adaptív 120 Hz képfrissítéssel és 300 Hz-es érintésérzékenységgel dolgozik, csak a dupla előlapi kamera helyett egy 32 megapixeles egységet kapunk. Az 5G-képes Snapdragon 778G szett is közös, ehhez 6/128 GB vagy 8/256 GB memóriakombináció lesz választható. A gyorstöltés csak 66 watt, viszont az akku valamivel nagyobb, 4300 mAh. A WinFuture október  27-re prognosztizálja az európai bemutatót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Három taggal indul a Honor 50-család

    Hivatalosan is bemutatkoztak az új, Google-szolgáltatásokkal érkező Honor modellek. 120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera még a legolcsóbb modellbe is jutott!

Hirdetés