Friss citrom színben nyitja a tavaszt a Galaxy A35

Az üde árnylata mellett az összkép is frissül a szériában. Eltűnik a kameracsepp, a keretet pedig a Key Island teszi izgalmasabbá.

Hamarosan esedékes a Samsung Galaxy A széria új modelljeinek érkezése, melyek közül most az A35-ről kerültek elő részletek a kialakítást, színválasztékot és specifikációt illetően. A Geekbench adatbázisa alapján az 5 nanométeres Exynos 1380-nal és 6 vagy 8 GB választható rendszermemóriával érkező készülék külsőleg is megújul, ami a kameracsepp elhagyását és izgalmasabb keretet jelent a gyakorlatban.


[+]

A világos lilás, fekete és üde citrom színben várt, 161,7 x 78 x 8,2 milliméteres, IP67-es védettségű készüléknek komolyabb megjelenést kölcsönöz majd a 6,6 hüvelykes, FHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED panelbe lyukadó 13 megapixeles előlapi kamera, a sík keretet pedig az enyhén kiemelkedő, úgynevezett Key Islanden elhelyezkedő hardveres vezérlőgombok dobják fel. A hátlap uniformizált kialakítása marad, csak a főkamerát cserélik egy 50 megapixeles egységre a 8 megapixeles ultraszéles látószögű és az 5 megapixeles makró szenzor mellett.


[+]


[+]

Az 5000 mAh-s akkumulátort és a 25 wattos gyorstöltést illetően nem számíthatunk változásokra, a rendszert tekintve viszont természetesen Android 14-ről és OneUI 6.1-ről indulunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés