Folytatódik a Huawei Pocket széria

Új, kagyló fomrátumú modell bukkant fel a virtuális térben, közelebbi információk hiányában egyelőre a P50 Pocket és a Pocket S folytatása is lehet.

Nem sok információ került elő a Huawei hajlítható kagylókészülékéről a megjelenésen (mármint dizájnon)  és a színválasztékon túl, egyelőre csak annyi biztos, hogy egy év szünet után ismét lesz friss, vertikálisan összecsukható készülék a kínálatban. Az nem derült ki a Weibo posztokból, hogy az új modell a remek fotós képességekkel büszkélkedő P50 Pocket vagy a kedvezőbb árú alternatívát képviselő Pocket S folytatása lesz-e, de az biztos, hogy fekete, lila (bőrszerű textúrával) és márványos fehér színben lesz választható.

[+]

A Pocket modellek eddig mindig a második félév vége felé kerültek bemutatásra, ez valószínűleg most sem lesz másként, noha a Huawei P70 közelgő érkezése történetesen akár kínálhat is lehetőséget a premierre. A hardverről egyelőre nincsenek információink, annyi viszont biztos, hogy a dizájn nem változik, marad az 1,04 hüvelykes, kör alakú külső megjelenítő, fölötte pedig a látszólag három szenzornak helyet adó kameratárcsa. Mindkét korábbi modell 40 megapixeles főkamerával és 13 megapixeles ultraszéles látószögűvel dolgozott, de míg a P50 Pocket kapott egy harmadik, ultraibolya fénnyel operáló, 32 megapixeles egységet (és egy úgynevezett Naptej-teszt funkciót), a Pocket S ugyanitt már egy lézeres fókusszsegédet kínált.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés