Engedélygyűjtésbe kezdett a Poco táblagépe

33 wattos töltéssel és 8 megapixeles kamerákkal várható a Poco Pad.

A Poco Pad név még nem biztos ugyan, de a Poco első táblagépének létezését több megszerzett engedély is tanúsítja. Az FCC például a HyperOS 1.0-s rendszerről, a Wi-Fi 6-os modemről, valamint a 33 wattos töltésről számol be egyértelműen, illetve arról, hogy európai modellt vizsgáltak be. Egy másik forrás pedig két 8 megapixeles kameráról szól, egyikben f/2-es apertúrával és elektronikus stabilizálással, másikban f/2,3-as blendével. Előbbi valószínűleg az előlapi kamera lesz, ez kaphat nagyobb hangsúlyt.

Az első Poco tablet hardveres tulajdonságaiból párAz első Poco tablet hardveres tulajdonságaiból pár Az első Poco tablet hardveres tulajdonságaiból pár (forrás: My Smart Price) [+]

A pletykák alapján a Poco első táblagépe egy kissé átalakított Redmi Pad Pro lehet, 8 GB RAM-mal és Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2-es rendszerchippel szerelve. Négy hangszóró várható Dolby Atmos támogatással, valamint 12,1 hüvelykes LCD kijelző 120 Hz-es frissítéssel, FHD+ felbontással és Corning Gorilla Glass 3 védelemmel. Az üzemidőt egy 10 000 mAh-s akku szolgáltathatja, és ahogy az FCC adataiból kiderült, Android 14-es rendszerrel érkezik majd a tablet. Állítólag toll és billentyűzetes tok is készül hozzá, ezek valószínűleg külön megvásárolható extrák lesznek.

Előzmények

Hirdetés