Hirdetés

djuice blog: Felturbózott fesztiválesemények az EFOTT-on

A djuice és az ország legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT három évre szóló együttműködésről állapodott meg idén. Ez nem pusztán egy egyszerű szponzorációra irányuló kapcsolat, hanem közös munka, amely a következő három évben a tehetségkutatásról és tehetséggondozásról, a fesztiválon pedig a fiatalok számára is megfizethető, minőségi szórakozásról is szól.

Ha egy mobilmárka fesztivál-jelenlétre adja a fejét, mi sem természetesebb, mint megfelelő térerőt és megbízható online kapcsolatot biztosítani a fesztiválozóknak. Így tesz a djuice is: az EFOTT területén hűs kőépületben alakítja ki az internetbázist, ahol 30 darab számítógép várja a résztvevőket, emellett itt kap helyet a szabadon használható, biztonságos telefontöltő állomás is. A szolgáltatások természetesen díjmentesen érhetők el a fesztivállátogatók számára.

A djuice zsebpénzbarát ajánlatokkal támogatja a már meglévő és a helyszínen előfizetővé váló fesztiválozókat. A fesztivál előtti időszakban a márka myLife programjának tagjai akár 4 darab félárú napijegyet is vásárolhatnak a fesztiválra, melynek helyszínén a djuice által kibocsátott kedvezménykarszalaghoz is hozz lehet jutni egy mobilos életvitelhez köthető aktivitást követően. A korlátozott számban elérhető karszalag különféle kedvezményekre jogosítja és előnyökhöz juttatja a djuice-os fiatalokat, legyen az grátisz italfogyasztás, VIP tribün belépő, riksa túra Szolnok belvárosában vagy „Tejjel kifli” reggeli a megfáradt fesztiválozóknak. További jó hír, hogy az internetbázison a djuice előfizetői számára külön számítógépeket tartanak fenn, így a djuice-osoknak egyszerűbb dolga lesz teltház esetén is. Ezek a szolgáltatások a djuice kedvezménykarszalag kuponjainak felhasználásával, vagy a karszalag felmutatásával külön díj nélkül érhetők el.

Az idei év során az U26 djuice clubshop-ban már nagy sikert aratott, fiatalok fejlődését és tehetségét támogató programok is helyet kapnak a fesztiválon. A tanév végéig kéthetente megrendezésre kerülő, paprikás vitákat és komoly érveléseket kiváltó U26 Vitaszínház, és fiatalok videó-írásbeliségének fejlesztését célzó U26 Média Workshop kellemes és hasznos időtöltést ígér a fiataloknak az EFOTT-on is, július 16-án az U26 Bárnál, mely remélhetőleg a kellemes lazulás és kikapcsolódás helyszíne lesz - ingyenesen használható csocsóasztalokkal, ahol naponta kiselőadást tartó, profi szintű csocsójátékosok instruálásával ez az aktivitás is valódi fejlődést hozhat a népszerű sport kedvelőinek.

A djuice U26 színpadán a szervezőkkel közösen bonyolított tehetségkutató programban bejutott, még ismeretlennek számító, feltörekvő bandák kapnak helyet, hogy megtapasztalják a fellépésekkel és népszerűséggel járó zenészélet pillanatait. A tehetségkutatóban be nem jutott zenekarok évközben Budapesten az U26 Clubshop-ban léphetnek fel - az egész sorozat végén egyébként majd ki is hirdetik Év Egyetemi Zenekarát. A fesztiválprogramokat, praktikus információkat, djuice kedvezményeket, helyi látványosságokat a helyszínen beszerezhető, farzsebre méretezett zsebkalauz, az EFOTT Navigátor foglalja össze. Akár művelődéssel, tanulással vagy féktelen bulikkal szeretné tölteni a fesztivált a fiatal korosztály, a djuice által megfűszerezett EFOTT fesztivál tökéletes lehetőség erre!

Azóta történt