BenQ-Siemens S88: az üzleti kategóriát célozza

Bár a 3G kimaradt a BenQ-Siemens S88 névre hallgató üdvöskéjéből, egyéb paramétereiben bátran kelhet versenyre neves ellenfeleivel. Komoly külsőt kapott a készülék, és annak ellenére, hogy már az új márkanév alatt érkezik, sokat megtartott a klasszikus siemenses vonásokból.


Jellegzetesen Siemens, mégis más

 

Tudását tekintve sok szempontból mérföldkőnek is tekinthető az új készülék, legalábbis az elődökhöz hasonlítva. A kijelző ugyanis a rendkívül fényes és kiválóan olvasható, ám eddig drágasága miatt nem igazán alkalmazott OLED technológiával készül, felbontását tekintve 176x220 pixel lesz, és 262 ezer színt tud megjeleníteni. Ehhez passzol a hátlapon hangsúlyosan kialakított 2 megapixeles, vakuval kombinált optika is.


Hangsúlyos fényképezőgép

 

A belső, 16 megabájtos memória microSD kártyával bővíthető. Erre szükség is lehet, hiszen a telefon az MP3 fájlok mellett az MPEG4 formátumú videók visszajátszására is képes. A Bluetooth természetesen nem maradhatott ki, az S88 ismeri és támogatja a közvetlen fotónyomtatást lehetővé tevő PictBridge szabványt is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés