Bemutatkozott egy új Honor. De hol a GMS?

5G-képes, MediaTek chippel és OLED kijelzővel szerelt eszközt ad a Honor a középkategóriában, a Play 5 5G azonban nem nekünk szól.

Én kérek elnézést, ha valaki számára megtévesztő volt a cím: még továbbra sem tudni, hogy a közeljövőben leleplezésre kerülő csúcsduó, a Honor 50 és 50 Pro vajon tényleg megkapja-e a Snapdragon hardvert és a Google-szolgáltatásokat, a ma leleplezett eszköz ennél jóval egyszerűbb, és alapvetően nem is nekünk, hanem a kínai felhasználóknak szól: ez a Honor Play 5 5G.


[+]

Egy 6,53 hüvelykes, Full HD+ felbontású OLED kijelzővel szerelt, középkategóriás termékről beszélünk, aminek csepp alakú noccsa egy 16 megapixeles kamerát rejt, hátulján pedig négy optikát is felfedezhetünk: 64 megapixeles főkamera, 8 megapixeles ultraszéles, és két darab 2 megapixeles segéd (makró + mélység) alkotja a négyest.

A hardver a MediaTek Dimensity 800U, ami több Huawei és Honor mobilban is megtalálható, 8 GB RAM került illesztésre hozzá, a belső tároló pedig lehet 128 vagy 256 GB-os. GMS nincs, helyette az Android 10 fut a Magic UI 4.0-val, Kínában nyilván nem lesz ez komoly probléma, nemzetközi modell pedig kis eséllyel lesz ebből a termékből.


[+]

3800 mAh kapacitású az akkumulátor, amit a gyorstöltőjével 35 perc alatt lehet 0-ról 100%-ra feltölteni, lila, fekete és színátmenetes verziók vásárolhatók meg. 2100 jüanos, azaz 94 ezer forintos árért a 8/128 GB-os modellt lehet hazavinni, a 256 GB-os tároló felárával együtt 103 ezer forintnyi összeget kell letenni az asztalra, május 26-ai starttal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Május 18-án érkezik a Honor 5 Play is

    Népszerűnek tűnik a jövő kedd, nem csak a Realme, de a Honor is új készüléket mutat be.

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés