Hirdetés

Belépőszinten erősít a Galaxy M04

A szerény árhoz szerény specifikáció társul.

Néha itthon is belefutni a Samsung Galaxy M-szériás készülékeibe, és mivel belépőszinten egyre ritkábban képviseli magát a koreai gyártó errefelé, lehet logika az Indiában leleplezett Galaxy M04 nemzetközi karrierjében. Persze, csak ha az ember ingerküszöbét a négyéves, nyolc Cortex-A53 magos MediaTek Helio P35 chip vagy a 6,5"-es képátlóhoz tartozó HD+ felbontás megüti.


(forrás: Samsung / GSM Arena) [+]

Szokatlan módon a telefon Android 12-vel mutatkozott be – nem mintha szórná a Samsung a friss portékáit Android 13-mal, viszont több tucat korábbi modelljére telepíthető már ez a csomag, és akárhány éves rendszerfrissítést ígérjen a márka, mindenképp előnyösebb lett volna, ha a számlálás az aktuális Google főverziótól indul a tavalyi helyett. Akárhogy is, az 5 megapixeles, kameracseppes telefon három oldalon vékony kávával, alul vastagabb „állal” és letisztult, szimpatikus műanyag hátlappal vásárolható meg.


(forrás: Samsung / GSM Arena) [+]

Errefelé 13 megapixeles főegység és 2 megapixeles mélységérzékelő fogható kattintásra. Kifejezetten jól hangzik a 4/128 GB-os kiszerelés 8500 rúpiás ára (41 ezer forint), de a szintén 5000 mAh-s teleppel és 15 wattos töltéstámogatással rendelkező 6/128 GB-os kiszereléséért sem kell bankot robbantani 9500 rúpiás, vagyis 45 ezer forintos árával. A Galaxy M04-nek ennyiért, de még 20-25%-kal drágábban is lehetne errefelé keresnivalója, ám a hazai megjelenésről nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés