Befejeződött a Nokia 3250-es vásárlói tesztelése

A Nokia 3250 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a kijelző olvashatósága, színminősége; a zenelejátszó funkció; a memória-kapacitás; a 2 megapixeles kamera és a tekerős mechanizmus nyerték el a tesztelők tetszését. További pozitív tulajdonságai közé sorolták a telefon küllemét, formáját, valamint az okostelefon-funkcióit.

A készülékkel kapcsolatban a tesztelők említették azt is, hogy a kamera gyenge fényviszonyoknál nem a legjobb teljesítményt nyújtja, illetve hiányolták belőle a 3G-s funkciókat. Mindent összevetve azonban a kipróbálók a készüléket átlagosan 4,5 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800, Nokia N90, Nokia N91), valamint az N-Gage QD közönségtesztje, a Nokia 9300 üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja és a Nokia E61 folyamatban lévő, szintén üzleti felhasználókat megcélzó tesztje után ez már a tizenegyedik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon-használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy ingyenesen kipróbálják a készüléket.** A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére.

A tesztelők véleménye szerint:
„A zenelejátszó hangminősége tökéletes, lejátszásban hibátlan.”
„A zenelejátszó már tökéletesen megállja a helyét bármilyen mp3-lejátszóval szemben.”
„Minden tökéletes benne!”
„Kijelzője számomra hihetetlenül szép képet nyújtott. A kamera gyenge fényviszonyoknál nem a legjobb, de egy bevilágított szobában már tökéletes képet ad, így nyílt terepen szintén kifogástalan.”
„A tudása szuper, azonban nekem túl nagynak bizonyult.”

Szerintünk: link

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés