Bálint-napon debütál a Redmi A3 4G

Indiában kezdi a Xiaomi legújabb olcsó mobilja február 14-én, később érkezhet Európába is.

A napokban feltűnt két fotó egy be nem jelentett Redmi telefonról, az A3-ról, illetve afrikai forrásból nem túl bő promóciós anyagot is láthattunk a készülékről. A Xiaomi február 7-én megerősítette, hogy érkezik a Redmi A3 4G, méghozzá egy héten belül, február 14-én. Az első piac India lesz, ahol elérhetővé válik a telefon, a későbbiekben érkezhet majd Európába.

Zöld vagy fekete hátlappal készül a Redmi A3 4GZöld vagy fekete hátlappal készül a Redmi A3 4G Zöld vagy fekete hátlappal készül a Redmi A3 4G (forrás: Xiaomi) [+]

A Xiaomi termékoldala egyrészt hivatalos képeket is közöl a telefonról, másrészt bőkezűbb a hardverre vonatkozó információkkal. Megerősítést kapott a 6,71 hüvelykes kijelző 90 Hz-es frissítése, de a felbontást nem egyértelműsíti a weblap, így benne van a pakliban, hogy a Redmi A1-hez és A2-höz hasonlóan csak 720p-s HD kijelző lesz, ami ekkora méretben már nem mondható a legjobbnak.

Ezek lesznek a Redmi A3 4G legfontosabb tulajdonságaiEzek lesznek a Redmi A3 4G legfontosabb tulajdonságaiEzek lesznek a Redmi A3 4G legfontosabb tulajdonságai Ezek lesznek a Redmi A3 4G legfontosabb tulajdonságai (forrás: Xiaomi) [+]

Szintén megerősíti a termékoldal a 6 GB-nyi memóriát és az opcionális + 6 GB virtuálisat, míg a korábban látott képen csak 4/128 GB-os kiszerelés volt látható. Ez egyértelmű előrelépés a Redmi A1-hez és A2-höz képest, és ugyanígy az is az elvárt fejlődés teljesítésének mondható, hogy az 5000 mAh-s akkumulátort Type-C csatlakozón lehet majd tölteni, míg a két előd microUSB-t használt még. Egyértelműen új még a hátlapi kamerák elrendezése, ezt a Xiaomi prémium “Halo Design” néven emlegeti, holott csak egy hatalmas körről van szó. Az SoC mibenléte továbbra is homályba vész, ahogy egyelőre az árazásról sincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés