Hirdetés

Az LG saját útját járja

És nem igazán kér útbaigazítást. Jó meglátás Zack Nelsontól, aki röptében szétkapta az LG Winget.

Az LG Wing egészen különleges szerkezet lett és az elforgatható dupla kijelző ellenére ugyanakkora, mint egy Note10+ egy komolyabb tokban. Zack tokjában legalábbis. A védelmet egyelőre elképzelni sem tudjuk a kihajtható forma esetében, de a kijelzőket puha plasztik keret védi attól, hogy ténylegesen egymáson forduljanak el, kiküszöbölve, hogy a por és egyéb szennyeződések végigkaristolják az üveget minden egyes nyitásnál és zárásnál.


Ici-pici lengéscsillapító

A hátlap leolvasztásáig egyébként nagyjából ugyanúgy néz ki minden, mint egy átlagos készülék esetében, a másodlagos kijelző az akkumulátor alatt helyezkedik el, szokásos módon szalagkábellel kapcsolódva az alaplaphoz és a kiemelkedő szelfikamera mechanikája is sztenderd.

A forgatómechanizmus hidraulikus lengéscsillapítója viszont elképesztően és szívmelengetően apró, noha egy hagyományos dugattyús megoldás. A főkijelző szalagkábele ellenben szokatlan, de érthető hosszúságú és rugalmas, a kijelző pozícióban tartására pedig két, igen erős rugót építettek be. A Wing mechanikája egyébként a maga letisztult egyszerűségében roppant elmés megoldás. Elvileg több, mint 200 ezer teljes mozdulatsort bír.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés