Az LG levédette az X5 logót

Az LG az idei Mobile World Congress alkalmával leplezte le az idei évre szánt csúcskészülékét, a G5-öt, valamint a hozzá tartozó kiegészítőket, amiket csak szimplán ismerősöknek neveznek. Sokan várják viszont, hogy lesz-e a készüléknek visszafogottabb testvére, ahogy például a G4-nek a G4c volt. Nos, a pletykáknak most maga a gyártó adott alapot, hiszen levédette az X5 logót (pontosabban még elvileg folyamatban van a dolog), ami nem kizárt, hogy pont egy kompakt modellt rejt magában.


[+]

Az X-sorozat eddig két tagot számlál, az X cam a dupla kamerás képességeket hozza el a középkategóriába, az X screen pedig a V10 kettős kijelzős előnyeit próbálja meg megadni a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek. Ugyan létezik már G5 SE is, ez inkább a fejlődő országok piacára szánt verziót takarja, szóval az X5 akár tényleg a G5 és az X cam közé ékelődhet. Az igazságot persze egyelőre csak a dél-koreaiak tudják, elméletileg jönnek még nagy dobással idén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés