- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
A kedélyeket ti borzoljátok, amikor olyan telefonról írtok, ami nem is kapható idehaza.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
IQfályter
tag
Valaki nem megy esetleg magángéppel Kínába a fórumtagok közül?
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
Mert ha nem tudunk róla akkor nem is léteznek.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tud róla sokat, így emiatt már szarnak titulálja. Nincs ezzel baj, az ismeretlen cuccokat sosem kedveli a széles közönség... Már, amennyire ismeretlen.
Én a Snap8 Gen2-est simán bevállalnám.
Megnézem mit is tud és milyen hálózati támogatás jár hozzá.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
joey04
titán
Gyártója válogatja. Nem lehet egyedi launcher esetleg, nincs android auto, nincs google helyelőzmények, nincs esetleg google feed, csak a beta chrome megy, ts-en teljes yt tutorial van hogy hogy rakd rendbe pl az origin os-t, b20, magyar nyelv, törölhetetlen, vagy nehezen törölhető appok, stb. Ha valakinek egyik sem hiányzik, az tök jó. Nekem sem gond mind, sőr! Azért nézegetem. De attól még vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LosBlancosRM #11 üzenetére
Így nem kell rákeresni, mert itt a hír.
Én mondjuk nem értem mi ezzel a gond... Nem csak erről a területről szeretek híreket olvasni.
Az instan, meg mittudomen hol a seggüket mutogató ribiket se lehet itt kapni.. piaci igény meg mutatkozik a nézegetésük kapcsán... ( Nyugi , engem hidegen hagy ez a kategóriás némbörvan)
Szóval miért ne lehetne olyan telefon is hír, ami itt nem kapható... Költői persze a kérdés...
Én szeretek értesülni a világ mobilos híreiről.. de lehet csak egyedül vagyok eme igényemmel.
Lendületesen lépj túl rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz foglaltvagy #13 üzenetére
Ok. Meglesz, emiatt ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Hír egy olyan készülékről ami: Európába véletlen sem jön, mert Belpiacos, rendelni sincs értelme mert B20-t ne keress benne, magyar nyelv ablakba, amivel nem is lenne baj mert angolul sokan értünk de egy angol billen magyarul írni kín szenvedés... Tudom lehetne letölteni másikat. Érdektelen a hír.
Tudom uborka szezon van, valamiről írni kell, de srácok legalább némi ránk nézve való érintettség legyen.
DankeÉn vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Ricardo
titán
Akkor a pixelekről se legyen hír?
Azokat sem forgalmazzák hivatalosan itthon.
5G Vowifi, Volte vagy van, vagy nincs, tudom lehet rá elvileg mókolni, de aki nem ért hozzá annak kínszenvedés.
Tudom az nem kínai, és amiatt nem illik hisztizni, de a fórumra nézve valami következetesség legyen.
Danke. -
lolal
senior tag
Kérlek szépen ebben mi a következetesség ? "Remek ajánlattal borzolja az európai kedélyeket" írja a t.cikk írója. De kérdem én milyen kedéjeket borzol, ha ez egy belpiacos termék tehát hiába írjátok, hogy ez releváns ránk nézve, illetve hiába hozod fel a pixelt, annak mégis több relevanciája van mint ennek. És képzeld el nem nem nem azért mert kínai, van nekem is Infinix Zéro X Pro készülékem ami aztán nagyon kínai. Ha nem mert ez egy belpiacos termék és semmilyen szinten nem érint minket.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Graphics
Jómunkásember
Hu mondjuk engem az Infinix nem érint ..
Sokkal szívesebben olvasok erről.
De egy dologra ez is rávilágít,🫡 abszolút nem tudjuk elfogadni mások igényeit....
.nulla kompromisszum... Csak a teljes ignorálás, hogy márpedig erről olvasni sem akarsz / akarunk, akartok.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz dredjudge84 #23 üzenetére
Én nem így gondolom.
-
pècsimunkás
addikt
Kár, hogy nem OOS-el vagy RealmeUi-val, vagy ezeknek megfelelő Vivo/ IQ00 szoftverrel jön, jönnek ki ezek a telefonok
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Ricardo
titán
válasz dredjudge84 #23 üzenetére
Elég egysíkú lenne az oldal.
Huawei kiesett, a BBK csoport rávozásával a realme, oppo vivo, oneplus márkák is.
Hivatalosan a pixelek kaphatóak nálunk.
Mi is marad?
Apple, Samsung, Sony, Motorola Honor Xiaomi (Ki tudja meddig még).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest