Augusztusban debütál a Meizu MX4

A minden idők legolcsóbb csúcsmodelljeként bemutatott OnePlus One óriási népszerűsége láttán a legtöbb kínai gyártó kénytelen lesz változtatni a piaci stratégiáján, mely előbb-utóbb komoly árháborúhoz vezethet. A GizChina legfrissebb beszámolója szerint a Meizu két változatban is piacra dobja majd az idei csúcsmodelljét, melyek közül az 5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt változat mindössze 1999 jüanért, vagyis nagyjából 71 500 forintért lesz elérhető. A rendkívül nyomott ár azonban csak Kínában lesz érvényes, vagyis a világ más régióiban a vásárlóknak sokkal mélyebben kell majd a zsebükbe nyúlniuk az MX4 megszerzéséhez.

A Meizu legerősebb modelljében várhatóan 5,5 hüvelykes 1536 × 2560 képpontos panel teljesít majd szolgálatot, mely a QHD paneleknél is magasabb felbontást jelent. A GizChina szerint az MX4 mindkét változatában Qualcomm Snapdragon 805 processzor teljesít majd szolgálatot, ám ez a Full HD variáns árának ismeretében meglehetősen valószínűtlennek tűnik. Az Android-alapú csúcsmodellek augusztusi premierje után a Meizu egy Ubuntu Linux platform köré épülő csúcsmodellel is elő fog rukkolni, ám ennek pontos felszereltségéről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu MX4 – extrém keskeny peremmel

    A Meizu idei csúcsmodelljének előlapját szinte teljes egészében a méretes megjelenítője fogja beborítani.

  • Meizu MX4 – QHD+ kijelzővel?

    Közel négymillió képpontból építkező kijelzőről árulkodik a Meizu idei csúcsmodelljének megszellőztetett képernyőfotója.

  • Meizu MX4 – kétféle kiadásban

    Közel ötvenháromezer pontos eredménnyel tűnt fel az AnTuTu sebességmérő szoftver katalógusában a Meizu MX4 gyengébbik kiadása.

  • Bemutatkozott a Meizu MX4

    Újgenerációs hardverével, nagyfelbontású kamerájával, vékony oldalkereteivel és és kellemes árával igazán nagyot szólhat a Meizu új zászlóshajója.

Előzmények

Hirdetés