Hirdetés

Akciófigyelő: négyes csomagban ad markáns kedvezményt okos hőmérőre a Tomtop

A Xiaomi BT Thermometer 2 nevű termékéből négy darabot lehet egy akció keretében a kosárba tenni.

A Tomtop kicsit furcsa akciót hirdetett, a Xiaomi okos hőmérőjéből rögtön négyet lehet venni egyszerre, így viszont elég kedvezményesre sikeredett az ára, mert 17 dollárt kérnek el összesen, amiben a szállítási költség is benne foglaltatik. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy kínai raktárból érkeznek majd a termékek, tehát kicsit várni kell majd arra, hogy a lakás különböző pontjaira ezeket feltegyük.

A BT Thermometer 2 egy igen kis méretű termék (4,3 x 4,3 x 1,25 cm), ami egy gombelemmel működik. Hőmérsékletet és páratartalmat mér, ezt Bluetooth kapcsolaton keresztül pedig a telefonos Xiaomi Home alkalmazáshoz továbbíthatja, ha van ilyen elvárásunk (sőt, egy gateway használatával WiFi-n is kommunikálhat), természetesen magán az eszközön is látszanak az aktuális értékek, plusz egy kis stilizált fejecske is mosolyog, vagy adott esetben szomorkodik, ha a kütyü szerint nem ideális a helyzet.

A Tomtop ajánlata egyébként azért kedvező, mert egyébként egyetlen ilyen apróság általában 2500 forintos áron vehető meg a legtöbb helyen, tehát a négyes pakk mondhatni féláron van és juthat minden szobába egy ilyen egység. A CR2032-es gombelem elvileg egy éves üzemidőt ígér, ami nyilván csökkenthető azzal, ha állandóan Bluetooth-on lekérjük az értékeket, de ennek inkább akkor van értelme, ha historikus adatokat szeretnénk böngészni.

Itt van az akciós termék, ha valakinek megjött a kedve ahhoz, hogy kapásból négy ilyen készülékre ruházzon be.

Hirdetés