Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Kifutó Lenovo tabletet megéri venni?

Nem mai darab a Tab M10 Plus, de annyiért el lehet hozni a Tomtoptól, amennyibe használtan kerül.

A Lenovo táblagépes kínálatát áttekinteni talán maga a gyártó sem tudja, mert minden generáció többféle memóriakiosztással és többféle hardveres belsővel került piacra, ezért a második generációs M10 Plus változatait inkább kódszámuk alapján lehet azonosítani. A Tomtop még kínálatban tartja a TB-X606F jelzésű modellt, amely nem egy friss gép, de annyiért adják újonnan, amennyiért használtan meg lehet idehaza csípni egy-két példányt, szóval aki nem akar sokat áldozni egy ilyen motyóra, esetleg pont a gyermeknek keres gépet, vagy csak kell egy masina filmeket nézni, annak még bőven jó lehet, noha sokat elárul a termék korosságáról, hogy Android 9 fut rajta.

A burkolat alatt dolgozó Mediatek Helio P22T sem egy friss chipset, de annak idején abszolút megállta a helyét a középkategóriában, ráadásul nem spóroltak a RAM-mal, mert 4 GB rendszermemória mellett azért elfut egy-két dolog párhuzamosan. A 64 GB belső tárhely már inkább jelzi a gép belépő kategóriás mivoltát, amire rögtön rácáfol a 10,3 inches, 1920 x 1200 pixeles IPS kijelző, valamint a 7000 mAh-s akkumulátor. A belső tárhely microSD-vel bővíthető, a Bluetooth 5.0-s, a hátlapi kamera 13 megapixeles felbontású, az előlapi modul 5 megapixelben rögzít.

A Tomtop a gépre a nemzetközi szoftvert teszi fel kiszállítás előtt, amely német raktárból, díjmentesen történik, a 140 dolláros (47 ezer forintos) ár pedig nyilván vonzó, de természetesen nem árt tisztában lenni azzal, hogy ez egy régebbi masina, viszont ennyiért itthon csak a használtpiacon lehet túrni hasonló képességű gépet. Ide kattintva lehet megtekinteni a további részleteket.

Hirdetés