A Vodafone ismét az EFOTT-on

A legrégebbi múltra visszatekintő nyári diákesemény, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT évről-évre más helyszínre vándorol. Idén Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten kerül megrendezésre, 2008. július 16-20 között. A fesztivál története 1976-ra nyúlik vissza, ekkor volt az első találkozó, a Pécs melletti Abaligeten. Manapság az egyik legnagyobb magyar rendezvény, tavaly 58 ezren látogattak el Debrecenbe.

Folytatva a tavalyi szponzorációt, a Vodafone idén is megjelenik a rendezvényen, kiemelt támogatóként számos új különlegességgel készülve.

Vodafone Boat Show

Idén első alkalommal hajóval is megközelíthető lesz az EFOTT, a hajóúton Kiss Ádám és a Retro Scool Band biztosítja a jó hangulatot. A hajó a 0. napon, július 15-én (kedd) délelőtt 11.00 órakor indul Budapestről, a Lánchíd pesti hídfőjétől. A hajón, amely az EFOTT teljes ideje alatt program-helyként is üzemel, fellép Jamie Winchester és Hrutka Róbert, a Tátrai & Szűcs Latin Duó és még sokan mások.

A Vodafone Boat Show Játéktermében mindennap izgalmas mobiljátékok és értékes nyeremények várják az érdeklődőket. A hajón egész nap közel 50 terminál biztosítja a szélessávú mobil Internet kapcsolatot az információra éhezőknek.

Vodafone Akkutöltő Állomás és Vodafone Pihenő Szigetek

A főbejáratnál található Vodafone Akkutöltő Állomáson bárki ingyen feltöltheti lemerült telefonját. Amíg a telefon feltöltődik, a Vodafone Pihenő Szigetek kínálnak kényelmes nyugágyakat a lazításra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés