2014. augusztus 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek  »  Okostelefon rovat

HTC One S - acéloS

Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Ahogyan a pénzügyi világban, úgy a telekommunikáció terén is nagy változásoknak lehetünk tanúi. Míg a Samsung és az Apple szárnyalnak és sorra döntik saját rekordjaikat (és a Samsung közben valószínűleg már a világ elsőszámú mobilgyártója), addig mások komoly válságokat élnek meg. A Nokiáról is lehetne mit mesélni, de jelen cikkhez sokkal jobb, ha a HTC-re fókuszálunk. A néhány éve még csak bérgyártóként létező cég önálló márkaként igazi sikersztorit tudhat a háta mögött.

HTC One S
[+]

A legnevesebb okostelefon gyártók közé jutottak, ám mostanában úgy nézett ki, hogy kissé elveszítették a fonalat. A prémium brandhez prémium ár társult, de ellaposodtak a fejlesztések, és támogatás terén sem volt rendben minden, utóbbi miatt sok felhasználót magukra haragítottak. Mindez a pénzügyi eredményekben is meglátszódik, az elmúlt időszakban csúnya veszteségeket könyvelhettek el. Idén Barcelonában aztán előálltak valami újjal, megérkezett a One sorozat.

HTC One S
[+]

A paletta csúcsmodellje nemrég járt nálunk, és nem sokkal később a másik két készülék is a szerkesztőségbe került. Jelen cikkünkben a középső tagot, a One S-t fogjuk boncolgatni. A telefon egy hófehér „demo” dobozban került hozzánk, tartozékok terén elvileg mindent megkaptunk. Ez a minden egy hálózati töltőfejet, egy USB adatkábelt és egy sztereó fülest jelent. Memóriakártya nincs és nem is lesz, mivel a One S nem bővíthető.

HTC One S
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • HTC One SV - egy kis 4G

  Tudásban a középkategória felső szegmensébe tehető a HTC üdvöskéje, amelynek legfontosabb újdonsága, hogy LTE hálózatokon is működik, viszont nem túl olcsó.

 • HTC One X+ - ha kell egy kis energia

  A HTC One X+ az előnyére változott, ráadásul a Jelly Beant is megkapta, ám nem éppen pénztárcabarát az árazása.

 • HTC J - J, te ki vagy?

  A válasz: felső-középkategóriás ritkaság a HTC-től, ami leginkább a One S-hez áll a legközelebb, de tud néhány különlegességet.

 • Élő közvetítés a HTC sajtótájékoztatójáról

  A HTC két új Windows Phone 8-cal telepített készüléket mutatott be New Yorkban: íme a 8X és a 8S.

 • HTC Amaze - nehéz, bombázó

  Nálunk igazi csemegének számít, igazából egy jól feltuningolt Sensation-nek felel meg a HTC Amaze és ehhez képest az ára sem vészes.

 • HTC MediaLink HD - harcos volt

  Nem volt egyszerű letesztelni a HTC kiegészítőjét, mely a televízió és az új okostelefonok között hivatott vezeték nélküli hidat képezni.

 • Panasonic Eluga - ezen még dolgozhattak volna

  Mai tesztalanyunk a Panasonic belépője az androidos piacra: az IP57-es alumínium készülékház gyenge szoftveres oldalt rejt.

 • HTC One V - legenda csak egy one

  A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.