Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L_Jani

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kb fél évig szenvedtem azzal a problémával, hogy a WiFi kapcsolat egyszer csak gondolt egyet és meghalt. Ez teljesen véletlenszerű időközönként: lehetett pár perc, de akár több nap is, és mindig csak a router tápjának kihúzása oldotta meg - ideiglenesen - a problémát.

    Elkezdtem végigolvasni ezt a topikot, és az első 400 hozzászólásban 3 ember is hasonló problémával küszködött. De most úgy néz ki, hogy shev7 tanácsa megoldotta a dolgot. Itt olvasható a hozzászólása:
    [link]

    Nálam is az volt a gond, hogy a WiFi kapcsolattal rendelkező gép hálózati beállításainál (TCP/IP) a router IP-je volt megadva elsődleges DNS-ként, és szegény router ezt nem bírta. Amint megadtam az internetszolgáltatóm (Externet) elsődleges és másodlagos DNS címeit, azóta hibátlan a wireless hálózatom, és az eddigi lassú, ingadozó sebesség helyett is maximális sávszélességen száguld! KÖSZÖNÖM SHEV7!

    Ezt most csak azért írtam le, mert ha csak az első 400 hozzászólásban 3 embernek volt ilyen problémája, akkor elég gyakori hiba lehet.

    MOD: Esetleg a nyitó hozzászólásba is bele lehetne szerkeszteni.


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák