- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfiboy
aktív tag
válasz
pigatt #68646 üzenetére
2. Nyomd meg a Windows+R kombinációt
Írd be hogy "netplwiz" majd nyomj Entert
Ez megnyitja a Felhasználói fiókok ablakot
Kapcsold ki "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" négyzetet
Kattints az OK gombra
Add meg felhasználó neved és jelszavad
Indítsd újra a rendszert. -
tirszin
senior tag
válasz
Kiskokó #68562 üzenetére
Ezen kívül a futtatásban beírod: netplwiz
Itt kiveszed a pipát a megfelelő felhasználó elől és amellett, hogy jelszavas marad a win, a bejelentkezésnél nem fogja kérni, egyből indul a win 8.Amit írsz hibát, akkor találkoztam ilyesmivel, amikor beakadt egy-két frissítés. Csinálj egy normál indítást és nézd meg a frissítést. Ha az okozta, várd meg türelmesen, hogy végigfusson, majd újrainduljon a gép!
-
Falcon C.
aktív tag
Van egy bosszantó problémám. A pár hete telepített Windows 8.1 x64 rendszeren netplwizzel kikapcsoltam a jelszókérést. Kb. hetente egyszer-kétszer megmakacsolja magát: belép, de a Műveletközpont hibát jelez az óra mellett (a Onedrive is szinkronizálási hibára hivatkozik, de ha megnyitom, közli, hogy minden rendben). Ha rákattintok, közli, hogy be kell írnom a jelszavam. Megteszem, minden szuper pár napig (Onedrive is szinkronizál tovább). A kérdés az, mi a franc van vele, másnak van hasonló gondja? (Nem, még nem próbáltam visszakapcsolni a jelszókérést, azért kapcsoltam ki, hogy ne kelljen ezzel szórakozni.) Nem tudom, van-e szerepe, de Lumia 735-ös telefonom van, az is a Onedrive-ra szinkronizál.
-
netpeti98
addikt
válasz
Gabesz87 #67232 üzenetére
Az összefoglalóból:
"A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót."
Gondolom annak idején is így állítottad be az automatikus bejelétkezést, csak a jelszó módosításával elévült. Ha üres a pipa alapból, akkor próbáld meg visszaállítani és megint megpróbálni.
-
zoltan6
addikt
válasz
havri1 #66526 üzenetére
talán az első hozzászólásban? a témaösszefoglalóban?
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót. -
zjuhasz
aktív tag
feltelepítettem a W8-at (majd a W10-et is tesztképpen) (W7 után) és mindkettőnél ugyanazzal a problémával szembesülök, mint ami itt fenn az összefoglaló is írt, de pont a fordítottja a gondom: van 2 helyi fiók a gépen, jelszó nélkül. Az elvárás az lenne, mint a w7 alatt: jöjjön fel egy login screen, ahol választhatok, melyik user fiókjával lépek be. Ehelyett automatikusan bejelentkezik az utoljára használt userhez. Az sem segít, ha nem leállítással lépek ki, hanem kijelentkezés, majd leállítással. netplwiz parancsnál pipálva van az “a számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni”.
hogy tudnám ezt a fiók választó képernyőt előcsalni anélkül, hogy jelszót állítanék be? -
havri1
félisten
válasz
netpeti98 #63904 üzenetére
Az a helyzet, hogy 3 gép van itthon.
Egyiken működik, (Enterprise), másikon (Prof) nem próbáltam még, harmadikon notin (Prof) meg nem megy ez a jelszó nélküli bejelentkezés.Netplwiz -ben ki van véve a pipa, és mégis kéri bejelentkezéskor. Miért?Notin alvásba ment kikapcsoláskor, és ott meg ébredéskor kér. Már nem..
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #63552 üzenetére
Megtaláltam a megoldást és megcsináltam, hála istennek, nem kellett a gépet újrahúzni azért, mert nem működött a gépház és a csempe felület.
Megosztom veletek, ha már senki nem tudott nekem segíteni:
Először is köszönjük, hogy kérdéseddel a Microsoft Community közösségét kerested fel és nagyra értékeljük, hogy megosztottad bejegyzésed a Windows 8.1 rendszereden a Gépház működési hibájával kapcsolatban.
Átérezzük helyzeted és megértjük, hogy abszolút kellemetlen az általad leírt jelenség, így a hiba elhárításának érdekében kérjük, kövesd az alábbi lépéseket:A) Parancs futtatása:
Nyomd le a Windows + X gombot, majd válaszd a Parancssor (rendszergazdai) elemet a listán.
Írd - vagy másold - be a következő parancsot és nyomj egy Entert: Powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
Próbáld meg újból használni a Gépházat.B) Ha a fenti lépés nem segít, akkor nagy valószínűséggel sérült a felhasználói profilod. Ennek érdekében hozz létre egy új Helyi fiókot parancssor segítségével:
Nyomd le a Windows + X gombot, majd válaszd a Parancssor (rendszergazdai) elemet a listán.
Írd be a következő parancsot net user /add [felhasználói név] [jelszó] formátumban, melyre egy példa, net user /add teszt 12345 és nyomd le az Entert.C) Ha létrehoztad az új felhasználó fiókot, akkor adj neki rendszergazdai jogokat a következő lépésekkel:
Nyomd le a Windows + R billentyűt, gépeld be az netplwiz kifejezést, majd kattints az OK gombra.
Ezt követően a Felhasználói fiókok párbeszédpanelen kattints az új felhasználói fiók nevére duplán.
Majd az újabb panel Csoporttagság fülén tegyél jelölést a Rendszergazda elé és kattints az Alkalmaz, OK gombokra.D) Ha az új felhasználói fiókba átlépve megfelelően működik a Gépház, akkor másolj át minden személyes mappát és fájlt az új felhasználó fiók mappájába:
Kattints duplán az Asztalon lévő Ez a gép ikonra, majd válaszd felül a Nézet fülön a Beállítások gombot.
A megjelenő Mappabeállítások panelen kattints a Nézet fülre, majd jelöld be a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése jelölőnégyzetet.
Töröld a jelet Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése (ajánlott) jelölőnégyzetből, majd erősítsd meg ezt az Igen gombra kattintva.
Végül kattints az Alkalmaz és OK gombokra.
Keresd meg a C:\Felhasználók\Régi_felhasználónév mappát (a C az a meghajtó, amelyre a Windows telepítve van, a Régi_felhasználónév pedig az a felhasználói profil, amelyből fájlokat szeretnél másolni).
Jelöld ki a mappában található összes fájlt és mappát az alábbiak kivételével, majd másold őket az újonnan létrehozott felhasználói profil mappájába:Ntuser.dat
Ntuser.dat.log
Ntuser.iniFontos, ha egy levelezőprogramban e-mailjeid vannak, a régi profil törlése előtt importálnod kell az üzeneteket és a címeket az új felhasználói profilba. Ha minden megfelelően működik, a régi profilt törölheted.
A fenti lépéseket - igaz Windows 7-re vonatkozólag, de Windows 8 és 8.1-re is értelmezendő - megtalálod a következő Sérült felhasználói profil javítása című Microsoft leírásban is.E) Ha minden szükséges adatot átmásoltál az új rendszergazdai jogokkal is felruházott fiókba, akkor régi felhasználói profil törölhető:
Ehhez kattints a Beállítások, majd a Gépház elemre.
Kattints a Fiókok, majd az Egyéb fiókok elemre.
Majd kattints a régi fiókod nevére és válaszd az Eltávolítás gombot.
Ha korábban Microsoft-fiókot is használtál, akkor a már meglévő Microsoft-fiókodat tudod csatolni az újonnan létrehozott helyi fiókhoz a Microsoft-fiók összekapcsolása funkcióval, melynek lépéseit a Microsoft-fiók összekapcsolása a tartományi fiókkal című cikk leírásában találod. -
cattus
addikt
válasz
norbert1998 #62973 üzenetére
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.
via Összefoglaló
Ha 100-szor nem írtam meg már ezt a kommentet, akkor egyszer sem.
-
cattus
addikt
válasz
betegphiu #61638 üzenetére
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.
via Összefoglaló
-
mttssz
senior tag
válasz
viperabácsi #60399 üzenetére
"A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót."
-
zoltan6
addikt
katt ide:
de leírom ide:
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót. -
szabonagyur
félisten
válasz
repvez #59283 üzenetére
Itt nincs vele baj, de ezen ne múljon:
Permet Elek
senior tag
válasz
szabonagyur #59001 üzenetére
Nem tudom kilőni a jelszót, meg azt néztem,hogy net nélkül be se tudok lépni. Ami azért elég vicces. Összefoglalóba annyi van, írjam be netplwiz, vegyem ki a pipát. Megvan. Viszont azt nézem,hogy e számítógép felhasználóinál csak az ms fiók van. Törölni, módosítani, hozzáadni nem hagy.
Nem raktam újra, de teljesen alap volt minden. User és jelszó nélkül belépett. Míg nem csináltam ms fiókot.
-
cattus
addikt
válasz
tobias40 #58775 üzenetére
via Összefoglaló
-
kraftxld
félisten
válasz
Melorin #58599 üzenetére
"A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót."
-
szabonagyur
félisten
Szia
Idézve a téma összefoglalóból:
cattus
addikt
válasz
Montesantos #58183 üzenetére
Ha tudnád, hányan kérdezték már meg ezt....
Összefoglalóban is benne van:
-
szabonagyur
félisten
válasz
westcoastog #57657 üzenetére
Összefoglalóból:
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.Tőlem aztán nem kell elnézést kérni...
(Amúgy is bocsánatot szokás kérni, elnézni csak a bika 2 szarva között lehet
)
-
baboss
őstag
válasz
Borisz76 #57446 üzenetére
Nem kell kikapcsolni a fiókot,ha jól emlékszem akkor a fióknál kikapcsolod a jelszókérést.
Futtatásba írd be ezt:
netplwiz
Itt vedd ki a pipát az "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni"-nál, majd add meg helyesen a jelszavad és kész is.Bekapcsolás után nem kér jelszót.Beállíható, hogy Asztalra bootoljon: Tálcán jobbklikk -> Tulajdonságok -> Navigáció fül -> "Az Asztal megjelenítése a kezdőképernyő helyett.
-
ph2012
senior tag
A Futtatás -> netplwiz parancsra megnyíló ablakot hol lehet elérni menüből?
Köszi a választ!
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage #57218 üzenetére
Zirowe
nagyúr
válasz
szabonagyur #56737 üzenetére
+ quailstorm: mint kiderült, én voltam a hülye, a programban ilyen az alapbeállítás, bár fura, hogy akkor win7en miért nem csinálta.
Mindenesetre most már jó.Másik kérdés, hogy netplwiz-nél ha átállítom az én fiókomat (csak én használom a gépet) HomeUsers; Rendszergazdákról csak Rendszergazdákra, az jár-e vmi hátránnyal a használat közben, illetve megoldódik-e az az idegesítő jelenség, hogy mindig rendszergazda engedélyt kér, ha d:-ről a c:-re másolok?
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #55599 üzenetére
xxSanchez
őstag
válasz
#82471168 #55257 üzenetére
Összefoglaló:
-
cattus
addikt
válasz
#82471168 #55257 üzenetére
via Összefoglaló
-
válasz
Dolphine #53775 üzenetére
Igen, a netplwiz programot indítsd el, és állítsd be az automatikus bejelentkezést azzal a felhasználóval, amivel szeretnéd, hogy bootolásnál bejelentkezzen. Legyen még egy user, akivel majd rácsatlakozol a gépre a másikról. Itt is csak elsőre kell amúgy megadni jelszót, ha bekattintod a másik gépen, hogy jegyezze meg a usert/passwordöt.
-
dlaj
őstag
válasz
tagagaba53 #53688 üzenetére
Talán ez segít! (A téma összefoglalóból van!)
-
cattus
addikt
Az alvó állapot egy alacsony energiafelhasználású szintre küldi a harware-t, de továbbra is áram alatt kell lennie. Ebből az állapotból viszonylag gyorsan felébreszthető és onnan lehet, folytatni, ahol abbahagytad. Úgy tudom, ezalatt az egyes folyamatok szünetelnek (letöltés pl.).
A hibernálás ezzel szemben fogja a RAM tartalmát és kiírja a merevlemezre / SSD-re. A gép ezután nem igényel áramot a következő indításig, amikor is szintén ugyan ott folytathatod, ahol abbahagytad.
Jelszó: Win + R (Futtatás) --> beírod: netplwiz --> Enter --> a megfelelő jelölőnégyzetet kinyomod, beírod a jelszót 2* és kész.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
este raktam fel a 8.1-et frissítettem is
egy ssd-ről megy a rendszer
ez okés is
viszont van mellette még 5 hdd és van rajtuk 3-4 mappa amihez engedélyt kér (200-400GB videók ,adatok)Microsoft account-al vagyok bejelentkezve
netplwiz-ben beállítottam hogy Home user helyett Rendszergazda legyekde még így is csak akkor engedi megnyitni ha rámegyek a mappára és elfogadom hogy
rendszergazdaként nyitom meg
(ez egyébként szerintem azért van mert a régi rendszeren ezek megosztott mappák voltak
lehet azokról kellene pár rejtett fájlt törölni)de egy program pl letöltésvezérlő
már nem tud hozzáférni a mappákhoz még akkor
sem ha rendszergazdaként indítom (almappákat már nem látja)biztonságnál ez látható
[link]
(az ismeretlen fiók az nem tudom mit takar)
most 3 profil van gépen
[link]+
ezt kb fél órával ezelőtt töröltem de megint itt van
[link] -
lolka1980
aktív tag
válasz
Lalikiraly #48620 üzenetére
Szia!
Cáfollak.
Nekem win8.1 van és netplwiz-zel állandóan belép online fiókba.Persze feltétele a net kapcsolat. -
poirot
őstag
Most hogy felraktam a win 8.1-et ismét, belépésnél kér jelszavat. Most is csak úgy tudtam belépni, hogy e-mail névvel és jelszóval.
A Netplwiz-nél a pipa kivéve, a belépéskor jelszó megadásnál.
Mit kell még kivennem, ahoz, hogy ne akadékoskodjon minden belépéskor a gép?
köszi a válaszokat.
-
Giovanny
őstag
Üdv,mit kell beállítani ahhoz,hogy az alvó állapotból való felébresztés után ne kérjen jelszót a rendszer? netplwiz beállítva,sima bekapcsolásnál nem kér,de alvás után igen.
Más: semmi mód nincs az ablak keretek áttetszővé tenni?
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #47734 üzenetére
CCleaner?
Korábban játszadoztam vele, de vigyázni kell, mert el lehet vele barmolni olykor ezt.azt...ami szerintem 8.1 alat van auto karbantartó az elég, úgyis gyakran fut, ha jól láttam. Lemezeket se szoktam töredezettség mentesíteni, mert azt is elvileg auto megcsinálja, sőt egyszer a beépített Win-essel csináltam és meg lassabb lett a boot, mint volt. Nem tudom külső progikkal mennyire lett volna hatékonyabb.
Második meg rengetegszer le lett írva, összefoglalóban is benne van:
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót." -
micafighter
nagyúr
válasz
Blood Mage #47724 üzenetére
Ööö netplwiz?
-
micafighter
nagyúr
válasz
HollyBoni #47110 üzenetére
Szia ! Válaszoltak neked, az energiagazdálkodásban kell állítani:
A netplwiz a kikapcsolt állapotból ugorja át a jelszót. Alvó állapotból kelés az más eset, energiagazdálkodásban kell állítani, hogy zárolja-e a gépet, és kérjen-e jelszót.
Ha nem alvó állapotról van szó, hanem a munkafolyamat közben a gépedet zárolod, akkor pedig jó hogy jelszót fog kérni, ez a zárolás lényege..
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
ha beállítom, hogy ne kérjen jelszót a fiókhoz(netplwiz) újraindítás után szürke képernyő fogad és csak a kurzor látszik.
ctrl ald del-el előhívva a parancssort vissza tudom állítani, de semmi szükségem jelszóra.
Hogy tudnám kikapcsolni, úgy hogy használni is tudjam a gépet?
-
cattus
addikt
válasz
kovaripeti #47099 üzenetére
Futtatás (Win gomb+R) -> netplwiz
-
micafighter
nagyúr
válasz
pcgamer01 #46416 üzenetére
Ha betöltött a gép és bejelentkeztél, Windows gomb + Q, beírod hogy netplwiz, enter, kiveszed a pipát a négyzetből, elfogadod, majd a felugró ablakba beírod a felhasználó nevet és a jelszót. Ha online fiókod van akkor az email címet kell beírni a felhasználónévhez. Elfogadod, és többet nem fog jelszót kérni.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hogyan kell megszüntetni az e-mail-es bejelentkezést? Nem a netplwiz-re gondolok, mert azzal csak az automatikus bejelentkezést sikerült beállítanom. Egyáltalán nem akarok online bejelentkezve lenni! Csak úgy használni a gépet, mint a cím és a jelszó megadása előtt. Törölni az e-mail-hozzárendelést.
-
Dr V
őstag
Üdv!
A rendszerváltozókat szeretném szerkeszteni, de a win8 nem engedi. Tudtommal rendszergazda jogaim vannak, ezt a win+r, majd netplwiz -nél ellenőriztem, rendszergazdát ír ki.
Hogy rudnám mégis módosítani a rendszerváltozókat? A path sorba szeretnék egy értéket hozzáadni, h egy javás programot tudjak futtatni. -
FaTHI
őstag
Srácok hogyan lehet rendszergazdai jogosultágot beállitani 8.1-alatt? Bármit próbálok a Totál Commander és saját gép sem engedi a DLL fájlok másolását.
Bármit állitok át rendszergazdai jogosultságra,nem lesz jogosultságom. próbáltam :netplwiz parancs futtatás alatt is beállitottam a rendszergazdai jogot, TC -t is rendszergazdán futtatni akár mit amit a neten találtam kipróbáltam, de nem enged , kiirja hogy szüntessem meg az irásvédetséget, amit nem enged mert rendszergazdai jogokat kér.
Ötleteket, tippeket megköszönöm !!
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Ismerős babrált 8 alatt, email-es fiókot hozott létre bejelentkezéshez. Netplwiz alatt kikapcsoltam a jelszavas bejelentkezést, viszont az embert zavarja, hogy nem automatikusan tölt be a profil, hanem rá kell kattintani a fióknévre/emailcímre. Ötlet?
-
cattus
addikt
válasz
Bjørgersson #43645 üzenetére
Parancssorba írd be: netplwiz
A Felhasználók lapon vedd ki a jelölőnégyzetet az "A számítógép haszálatához..." elől. -
xxSanchez
őstag
válasz
Joe Swanson #42929 üzenetére
(#42930) DS39: Csak 3.4 vagy 3.6-ig kezeli, a 4gb-ot már nem tudja teljesen kihasználni.
(#42927) VoidXs: Ez jól lett időzítve.
-
semetka
őstag
válasz
karburátor #42704 üzenetére
Bekapcsoláskor szeretnék kikapcsolni. Mi az a Netplwiz?
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabonagyur #42632 üzenetére
Szerintem netplwiz-be kell betenni a pipát
-
Gorneck
legenda
-
papaya69
csendes tag
Üdv. Senki sem tud segíteni.?
Olyan problémám lenne,hogy a laptopomon lévő win8-at frissítettem 8.1-re : simán ment minden csak a skype nem indult el ezért a csempéknél lévő skype-t akartam elindítani de regisztráció kért. Regisztráltam is egy microsoft outlook .hu e-mail címmel be is léptem a skype-ba. Ezzel nem is volt gond. Csak ezután laptop már csak a outlook.hu e-mail címmel és jelszóval engedett belépni a gépbe. Nem akarom lejelszavazni a gépet, de így sikerült. Azt már sikerült megoldanom,hogy ne kelljen mindig jelszót írni, ( a netplwiz keresztül) de ha kijelentkezem az outlook.hu címről már megint csak jelszóval enged be. Hogy tudom ezt a outlook.hu -s bejelentkezést teljesen megszüntetni?Próbáltam töröltem a fiókot, de akkor is maradt ez a bejelentkezési mód,. Meg lehet ezt egyáltalán szüntetni?
-
papaya69
csendes tag
Üdv. Egyszer már feltettem, de nem kaptam rá választ, ha esetleg valaki segítene azt megköszönném.
Olyan problémám lenne,hogy a laptopomon lévő win8-at frissítettem 8.1-re : simán ment minden csak a skype nem indult el ezért a csempéknél lévő skype-t akartam elindítani de regisztráció kért. Regisztráltam is egy microsoft outlook .hu e-mail címmel be is léptem a skype-ba. Ezzel nem is volt gond. Csak ezután laptop már csak a outlook.hu e-mail címmel és jelszóval engedett belépni a gépbe. Nem akarom lejelszavazni a gépet, de így sikerült. Azt már sikerült megoldanom,hogy ne kelljen mindig jelszót írni, ( a netplwiz keresztül) de ha kijelentkezem az outlook.hu címről már megint csak jelszóval enged be. Hogy tudom ezt a outlook.hu -s bejelentkezést teljesen megszüntetni?Próbáltam töröltem a fiókot, de akkor is maradt ez a bejelentkezési mód,. Meg lehet ezt egyáltalán szüntetni?
-
cattus
addikt
válasz
gyuribácsi88 #41018 üzenetére
1.: Asztalon jobklikk -> Személyre szabás -> bal fent "Asztali ikonok módosítása" -> Jejölőnégyzetet kipipálod a Sajátgép mellett
2.: Win gomb+R -> beírod, hogy netplwiz -> Kiveszed a pipát a jelölönégyzetből.
3.: Beállíható, hogy Asztalra bootoljon: Tálcán jobbklikk -> Tulajdonságok -> Navigáció fül -> "Az Asztal megjelenítése a kezdőképernyő helyett..." Teljesen kiiktatni nem lehet.
-
papaya69
csendes tag
Üdv
-
DS39
nagyúr
válasz
kiraly45 #40811 üzenetére
akkor vmit rosszul csináltál, mert 8.1-n nekem a microsoft-os email címem az egyetlen felhasználói fiókom és simán kikapcsoltam "netplwiz"-zel a jelszókérést. és nem kér jelszót az postában és skydrive-ban sem.
egyébként a duplareget a PH szabályzata tiltja, erre azért figyelj oda. és bár törölted az utóbbi hsz-ed, de a microsoft szó k-val írása lebuktat.
-
joseph66
csendes tag
Hali!
Be lehet állítani valahogy, hogy a Microsoft Fiók ne kérjen jelszót a Win 8, 8.1 indulásakor?
Nem a felhasználói fiókot kérdezem tehát, azt tudom én is, hogy a netplwiz stb.... a megoldás.
De mi a helyzet a Mikrosoft Fiókkal? -
daimonion
senior tag
válasz
Tsebacsi #39824 üzenetére
hanem megáll a loginnál név vagy jelszóhibára hivatkozva és akkor be kell gépelnem a jelszavam, csak így enged tovább. Szóval semmit sem értem el ezzel a netplwiz-es mutatvánnyal, sőt
Ez az eset olyankor fordult elő Nálam amikor kíváncsiságból NEM az emailcímemet írtam be felhasználónevemnek. hanem egyszerüen csak egy nevet írtam felhasználónévnek.
Ha meg az emailcímemmel és az ahhoz tartozó jelszóval tettem mindezt automatikusan bejelentkezett.. -
Tournament
aktív tag
netplwiz parancsal semmi gond nincs 2012 március 1. ota használom w8 alfátol
soa nem volt ilyen hogy letilt a fiokrol még nálam ez egyedi eset
-
Tournament
aktív tag
a progi mániások
nem is csoda a netplwiz-t is haza vágta
benne a windowsba valami beállitás és már programot telepitenek az emberek ha nem találják áhh....
-
válasz
Tsebacsi #39823 üzenetére
Viszont a bejelentkezés most bugos lett abból a szempontból, hogy köszönt a gép, de továbbra sem lép be, hanem megáll a loginnál név vagy jelszóhibára hivatkozva és akkor be kell gépelnem a jelszavam, csak így enged tovább. Szóval semmit sem értem el ezzel a netplwiz-es mutatvánnyal, sőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest