Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz hallari #13818 üzenetére

    1) erőszak (héberül: chámász -> I. Móz. 6:11 és MEGTELT a Föld erőszakkal; érdekesség, hogy arabul a chámász azt jelenti: "hős");
    2) agresszív homoszexualitás;
    3) szexuális perverziók.

    ókori rómában is megvoltak mindezek. a görög nobilitások, (művészek, filozófusok) szinte már nem is számítottak, ha nem volt legalább egy fiatal fiújuk...

    és erkölcsileg mindig van lejjebb. ma is, holnap is.

    sem a napját sem az óráját nem tudhatjuk ezek bekövetkeztének. erről való elmékedés felesleges. a találgatások hirdetése pedig egyenesen bűn. legalábbis szerintem.
    (kifejezetten a szektások szokása is általában...)

    az igaz, hogy meg szabad látnuk a megprófétált jeleket, jelenségeket. beszélhetünk is róla. akár még egyes várható történések sorrendjét is fel lehet állítani. következtetni is lehet belőlük.. csak a konkrét időpontra, és pl. feltételezett, lehetséges antikrisztusi személyekre nem.

    szerintem.

    ezért utaltam a '29-re, és az azt követőkre. az akkor hívő embere közül sok vélekedett úgy, mint most te. és nem lett igaza. úgyanígy felesleges és esetleg téves is lehet a logikád...

    majd ha pl. a "pusztító utálatosság" színre lép, újra felépül a jeruzsálemi nagytemplom, a fenevad bélyege megjelenik, a fizetési rendszer ehhez lesz kötve, stb: onnan akár már konkrét éveket is lehet számolni.

    de a katasztrófák sűrűsödése, környezeti szeónnyezés, bűn elhatalmasodása mind olyan általános dolog, ami még nagyáságrendekkel növekedhet, mint ahogy az általános ingerküszöb is. és időbelileg is.

    még 1x: értem, amiket felsorolsz. nagyon könnyen akár úgy is lehet. hogy felgyorsulak az események. :)
    egy fogalmat tisztázni kell: "végső idők". sokan úgy értelmezik, hogy az pár évet jelent. szerintem pedig a teljes időtartam, ami Jézus menybemenetele és 2. eljövetele közt van.

    "Tavaly elértük a hétmilliárdos létszámot - és mint tudjuk, a hét a TELJESSÉG száma."
    na, ez viszont már nekem tényleg túlzás.... :D

    egyet még kérdezek:
    van-e valami konkrtét utalás a Bibliában, eseteleg egy, már megtörtént, beteljesedett prófécia, ami egyértelművé teszi, hogy nem lehet még, mondjuk 4500 év hátra Jézus 2. eljöveteléig. vagy az elragadtatásig, vilgávégéig, vagy akármilyen nagy időpontig.
    (azt ne modnt, hogy mik vannak sűrűbben, mert szerintem az kevés. az eu-t se, mert az 8x felbomolhat, és jöhet helyette más 27 birodalom.)

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák